Otthon

5 trükk, amivel takarítás nélkül is tisztán tarthatod az otthonod

Se időd, se kedved minden héten takarítani? Mutatunk pár alig tízperces trükköt, amivel így is tisztán tarthatod az otthonod!

 1. A kosaras trükk

Ha nincs időd mindent katonásan elrendezni, egy kosárral menj körbe a lakáson és abba szórd bele a holmikat! Majd ha lesz időd, mindent a helyére teszel, addig pedig jó helyük van egy mutatós kosárban.

5 tipp, hogy tartsd tisztán az otthonod, ha nincs kedved takarítani

2. Porfogó felmosó

 Kinek van kedve minden második nap porszívózni? Hagyd a porszívózást a hétvégére, addig pedig szedd össze a port egy megbízható porfogó felmosóval!

3. A szemetes-kérdés

Megkönnyítheted a dolgod, ha előre gondolkozol: rétegezz egymásra akár 10 szemeteszsákot, így jó ideig nem kell a kukával foglalkoznod!

4. Mindent a mosogatógépbe

A mosogatógépben nem csak az edényeket tisztíthatod meg, hanem egy rakás más holmit is, például sminkecseteket vagy kutyajátékokat.

5. Friss illatok

Te is imádod azt a friss illatot, ami takarítás után belengi a lakást? Ha a munka nélkül is élvezni szeretnéd, szerezz be, vagy készíts egy természetes párologtatót!

purewow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top