Otthon

Lakásálmod van, pénzed nincs? Itt az azonnali megoldás!

A tavasz a megújulás időszaka, a selejtezések és nagytakarítások ideje. Ilyenkor a természettel együtt mi is megújuljunk, újratervezzük ruhatárunkat, vagy akár életterünket is, hiszen ízlésünk és igényeink változnak, otthonunkra is ráfér időnként egy kis felfrissülés.

A Fundamenta kutatása szerint lakásvásárlás után sokan csak az elengedhetetlen javításokat végzik el, a nagyobb keretet és energiát igénylő felújítási terveket pedig akár évekig is tologatják maguk előtt. Ha te is közéjük tartozol, itt az ideje, hogy belevágj az átalakításba, hiszen a közérzeted szempontjából nagyon sokat számít, hogy milyen térbe érkezel meg egy nehéz nap után! Vitathatatlanul akkor a legédesebb a pihenés, ha azt a számodra legotthonosabb környezetben töltheted el.

Ahelyett, hogy évek alatt megtanulnál együtt élni a lakásod szépséghibáival, csukd be a szemed, és gondold át: milyen számodra az álomotthon. Bár már egy alapos festés is csodákat tud tenni, a tervezésnél érdemes kreatívnak lenni, mert néhány fal elmozgatásával egészen új tereket alakíthatunk ki egy kisebb lakásban is. Az egyik legjobb térnyerési praktika, ha lebontjuk a falakat a konyha és a nappali között, és egy közös teret hozunk létre.

Lakásálmod van, pénzed nincs? Itt az azonnali megoldás!

Akkor is érdemes azonban újragondolni a lakás felosztását, ha nem a szellősebb nappali a cél, hanem egy új kuckó. Új családtag érkezésekor előfordulhat, hogy le kell mondanod a tágas hálóról a babaszoba javára. A privát szféra azonban megteremthető, például a nappali vagy előszoba egy részének leválasztásával, és egy kis hálófülke kialakításával, ahova éjszakánként elvonulhatsz.

Lakásálmod van, pénzed nincs? Itt az azonnali megoldás!

Az erkély beépítésével is értékes négyzetmétereket nyerhetsz például egy kis étkező vagy olvasósarok létrehozásához.

Lakásálmod van, pénzed nincs? Itt az azonnali megoldás!

Nem érdemes túl sokáig húzni az átalakítást, hiszen ma már jól tervezhető, állami támogatású lakáshitelekkel is hozzájuthatunk akár egy nagyobb felújításhoz szükséges kerethez is. Ha összeállt a terv, ne tétovázz, lakásálmaid megvalósításához válaszd a Fundamenta Azonnali Lakáshitelét, amelyet a lakásvásárláson át az építésen és felújításon keresztül egészen az energiatakarékos korszerűsítésig számos lakáscélra felhasználhatsz. A fix kamatozású, biztonságos konstrukciónak köszönhetően a teljes futamidőre láthatod, hogy milyen törlesztőrészletekkel számolhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top