Otthon

Gorenje, életed leegyszerűsítésére tervezve

Értünk téged. Minőségi életet akarsz élni, időt szánni magadra és azokra a dolgokra, amelyekben örömödet leled. Épp ezért kiemelkedő felhasználói élményt vársz el azoktól a készülékektől is, amelyeket a mindennapi házimunka, a főzés, mosás vagy egyéb, az otthonod és a családod iránti gondoskodás jegyében végzett munkák során használsz.

Mi praktikus megoldásokat fejlesztünk, amelyek leegyszerűsítik, kényelmesebbé teszik az életedet. Minden termékünk fő filozófiánk, a “Life Simplifed” azaz az “egyszerűbbé tett élet” gondolatnak a megtestesülése. Mi tudjuk, hogyan kell odafigyelni a legapróbb részletekre is.

Készülékeink gyakorlatiasak és egyben hasznosak. De legfőképp: emberiek. Elhozzák neked a kényelmes minőség élményét, eredeti megoldásokkal lepnek meg és otthonosabbá teszik lakodat. Dizájnjuk, kialakításuk azon túl, hogy szép, tartós és megbízható is. Minden egyes nap egyszerű és energiahatékony utat kínálnak céljaid eléréséhez.

Gorenje, életed leegyszerűsítésére tervezve

Nagygépeink legalább A+ energiaosztály besorolással rendelkeznek, de a hűtőszekrényeink között van A+++, mosogatógépeink között pedig A+++ -30%-os modell is. Ráadásul a Gorenje nagygépek 90%-ban újrahasznosítható anyagokból készülnek, hiszen a környezetvédelem céges kultúránk egyik alapértéke.

Mindemellett divatorientált vásárlóink igényeit is szeretnénk kielégíteni, ezért számos világhírű dizájnerrel működünk együtt, mint Ora-Ito, Karim Rashid vagy Philippe Starck. Kollekcióik unikális darabok a háztartási gépek magyar piacán.

A rohanó mindennapokban mindig sok a tennivaló és kevés az idő. A Gorenje készülékek lehetővé teszik, hogy értékrendednek megfelelően élhess – jól, elégedetten és egészségesen.

Üdvözlünk a Gorenje világában. A minőségi és szabad életben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top