Otthon

Adj retró sármot modern otthonodnak!

A konyha a családok egyik legfontosabb élettere. Ott készülnek a finomabbnál finomabb falatok, amíg anya főz, ott készül a házi feladat, és baráti csevegésekhez is kitűnő helyiség. Ezért fontos, hogy úgy legyen kialakítva és berendezve, hogy szívesen töltsd ott idődet, sőt akár a lakás dísze is lehet.

Hogyan dobd fel konyhádat?

Csempéssz bele egy kis retrót! Ha odavagy az 50-es, 60-as éves stílusirányzataiért, megőrülsz a funky és színes darabokért, ráadásul a bőr hatású és fémes felületek a gyengéid, akkor a következő tippek igazán neked valók…

Játssz a színekkel!

A retróban a szürke-rózsaszín klasszikustól egészen a vagány piros-fekete-fehér színkombinációkig minden játszik. Ha igazán bevállalós vagy, a narancs-fehér vagy a türkiz-fekete-fehér is szóba jöhet.

Adj retró sármot modern otthonodnak!

A kevesebb néha több. Vagy mégsem?

Egészen apró változtatásokkal is sokat dobhatsz konyhád hangulatán. Pár retró kiegészítő épp elég hozzá. Ha nagyban gondolkodsz, a színes négyzetes csempéktől, a bőrborítású bárszékeken, a beépített ülőkéken és a modern retró háztartási gépeken át a határ a csillagos ég! Nem riadsz vissza semmitől? Akkor elő a neonokkal, amik félelmetesen jól néznek ki a téglafalon!

Modern retró

A modern háztartási gépek egységet, mégis kontrasztot alkotnak a régi stílusú vagy felújított bútorokkal. Mivel a retró bútorok ismét reneszánszukat élik, és rendkívül keresettek, nem jelenthet problémát pár klassz darab beszerzése. Mindemellett a szemfüles márkák is meglovagolják ezt a hullámot. Ennek köszönhető, hogy a Gorenje is nemrégiben dobta piacra Retro Special Edition hűtőszekrényét türkiz és burgundivörös színekben, melyeket az 50-es évek legendás T1-es “Bulli”-nak is nevezett VW kisbusz ihletett. Ez a hűtőszekrény az ikonikus dizájn és napjaink kifinomult technológiájának ötvözetét testesíti meg. Azon túl, hogy otthonodnak retró stílust ad, okos megoldásaival és modern technológiájával konyhád nélkülözhetetlen részévé fog válni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top