Otthon

A mosogatógép, amely tökéletesen felkészült a feladataid elvégzésére

Az új Gorenje SmartFlex mosogatógépeket a modern életstílus ihlette. Mivel mindennapi életed meglehetősen dinamikus, megalkottuk a mosogatógépek egy olyan generációját, amely számos továbbfejlesztett funkciójával leveszi a terheket a válladról.
A mosogatógép, amely tökéletesen felkészült a feladataid elvégzésére

A belső teret úgy alakítottuk ki, hogy a formájától és méretétől függetlenül minden edénynek és evőeszköznek megvan a maga helye. A dekoratív kosarakat mozgatható tüskesorokkal, testre szabható kosárelrendezési lehetőséggel láttuk el a könnyű bepakolás érdekében, míg az evőeszközöket számos modellben praktikusan elrendezhetjük egy speciális tálcán (a 3. “kosárban”), ahol cseppmentesen megszáradhatnak a mosogatás után.

A SmartFlex mosogatógépek számos más hasznos funkcióval is rendelkeznek, mint a gyors mosogatási programok széles skálája, amelyek a legjobbak között vannak a piacon, és bármilyen szennyezettségű mosogatnivalóval igen rövid idő, akár 15 perc alatt is megbirkóznak. A “TotalDry” programvégi automatikus ajtónyitódás a gőz kiengedéséhez és az edények megszáradásához nyújt segítséget. A legfelső kategóriában pedig az ionizáció természetes folyamatát imitáló mechanizmus teszi lehetővé a kellemetlen szagok eloszlatását.

Az élvonalbeli technológiai megoldások használata lehetővé teszi, hogy a SmartFlex mosogatógépek minden alkalommal a lehető legjobb mosogatási eredményeket nyújtsák. Az összes folyamat teljes mértékben automatikusan zajlik le, és a készülékek kiemelkedően jó mosogatási, valamint optimalizálási eredményeket érnek el.

Az új Gorenje SmartFlex mosogatógépek nemcsak az edényekről és használóik igényeiről gondoskodnak, hanem a környezetről is. Olyan high-tech megoldások, mint például a PowerDrive inverteres motor alacsony víz- és energiafogyasztást biztosítanak. A további intelligens megoldások közé tartozik a különleges tolóajtó-mechanizmus is, amely lehetővé teszi a készülék elhelyezését a legmodernebb konyhabútorokban is.

Vásárolj SmartFlex mosogatógépet június 15-ig és a 3 év gyári garancia mellé 30 napos pénz-visszafizetési garanciát is kapsz mellé ajándékba!

Részletekért látogass el a http://www.gorenje.hu oldalra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top