Otthon

Így rabolnak ki családi házakat a sorozatbetörők – videó

Egy pár fosztogatta a családi házakat, immár rendőrkézen a balassagyarmati sorozatbetörők. Videón a módszerük.

Egy férfi és élettársa 5 balassagyarmati ingatlanba, és egy dejtári családi házba törtek be. A férfit és a nőt beazonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök – írja a police.hu.

A rendőrségre 2016. szeptember végén érkezett a bejelentés, miszerint ismeretlen személyek egy dejtári ingatlanba betörtek, és onnan készpénzt és egyéb tárgyakat tulajdonítottak el. A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves R. Mihályt és a 28 éves R. Tímeát.

A betörőpáros 2016. szeptember 28-án a délelőtti órákban – miután kifigyelték, hogy nincsenek otthon az ottlakók – a családi ház kerítésén átmásztak, majd az ablakpárkányon hagyott kulccsal kinyitották a bejárati ajtót. A házat átkutatták és onnan nagyobb összegű készpénzt, és arany ékszereket – nyakláncot, medált, karikagyűrűt, fülbevalót – loptak el.

A 34 éves férfi és 28 éves nő társa 2016. október vége és 2017. március 15. közötti időszakban további 5 balassagyarmati házba tört be. A két gyanúsított a családi házak ajtaját befeszítette, majd átkutatta az ingatlanokat, ahonnan laptopot, telefont, tabletet, arany ékszereket és készpénzt vittek el. R. Mihály és élettársa körülbelül 2,5 millió forintos kárt okozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top