Otthon

10 szuper kerti bútor raklapokból összeállítva

Gondoltad volna, milyen gyönyörű kerti bútorok készíthetők raklapokból minimális költség és idő ráfordításával? 10 szuper ötletet találtunk ehhez.

Többé nem kell a göngyöleg eltüntetésén törnöd a fejed. Használd fel a fa raklapokat, és egyszerűen, gyorsan, könnyedén állíts össze belőlük kerti bútorokat.

A kerti bútorok összeállításához nagyon fontos, hogy simára csiszold a raklapokat, hiszen azokat általában elnagyoltan, szálkásan készítik. Ehhez használhatsz csiszológépet, de az egyszerű smirgli papír is tökéletesen megteszi. Igaz, utóbbival valamivel továbbtart a munka, viszont sokkal olcsóbb. A raklapokat a csiszolást követően viasztartalmú lazul festékkel tetszőleges színűre festheted. Érdemes a festéket több rétegben fölkenni a fára – és a későbbiek folyamán néhány évente átfesteni -, így könnyedén karbantarthatod a kerti bútorokat.

A megszáradt raklapokból a kerti bútorokat egyszerűen szögezd vagy csavarozd össze, és állítsd a teraszra vagy a kert számodra ideális részébe. Egyszerűen, gyorsan és olcsón készíthetsz raklapokból kerti bútorokat. Galériánkban ehhez mutatunk ötleteket.

Raklapokból összeállított kerti bútorok

Megnézem
Összes kép (1)

További raklapból készült bútorötlet az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top