Otthon

Szivós Márton láncfűrésszel a kezében hódít

STIHL motoros fűrésszel és szegélynyíróval látható órásplakátokon, szórólapokon és újságokban a sármos vízilabdázó, Szivós Márton. Első pillantásra megállapítható: a sportolónak nem csak a medence áll jól.

“Nagy élmény volt számomra a STIHL-lel közös fotózás, ami azért is emlékezetes, mert a kutyám, Maja is részt vett benne. Ez az első közös reklámunk” – mondja nevetve a világbajnok vízilabdázó, majd hozzáteszi: mindketten nagyon élvezték a munkát, az akkumulátoros gépek pedig olyan halkak, hogy egyáltalán nem zavarták Maját.

Szivós Márton láncfűrésszel a kezében hódit

Marci, amikor csak teheti, a szabadidejét a Balaton északi partján, nyugodt környezetben tölti, ilyenkor igyekszik kizárni maga körül a világot. “Jóval tapasztaltabb vagyok a medencében, mint a kertápolás terén. Most ismerkedem a STIHL akkumulátoros eszközeivel, de már most érzem, hogy ezekkel nincs megvalósíthatatlan kerti munka” – meséli.

A STIHL ikonikus láncfűrészének tesztelésére különösen készült a sportoló. “Minden férfi vágya, hogy egyszer igazi STIHL-t tarthasson a kezében, nem voltam ezzel én sem másként. Amikor pedig könnyedén kettévágtam a kidőlt fatörzset, már tudtam, hogy nem lehet előttem akadály” – mondja. Szivós Márton kedvence a fűrész mellett az akkus sövénynyíró, mely nemcsak könnyű, kényelmesen használható, de még környezetbarát is.

A STHL új generációs kerti gépeivel többé nem menekülhetünk el a spontán kerti munka elől! A vállalat idén kilenc eszközzel, így lombfúvókkal, szegélynyírókkal, sövénynyírókkal, fűnyíróval és fűrésszel bővíti termékskáláját, az eszközök a kisebb kertekhez beépített, a közepesekhez pedig cserélhető akkumulátorral érhetőek el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top