Otthon

Tavasszal újítsd meg a gyerekszobát ezekkel a tuti kiegészítőkkel!

A tavaszi nagytakarítás után frissítsd fel a gyerekszoba hangulatát ezekkel a tuti lakberendezési tárgyakkal. Akár minimalista, akár a színes dolgokat kedveled, ebben a két összeállításban találhatsz neked tetsző dolgokat!

Nem kell feltétlenül sokat költeni, egy-egy látványos lakásdekorral teljesen megváltoztathatod a gyerekszoba hangulatát. Ha tavasszal minimál stílusban frissíteni szeretnéd a gyerekbirodalom hangulatát, akkor válassz ebből a bazárból. Sokan azt hiszik, a fekete-fehér-szürke színhármas borongós hangulatú, pedig ha játékos formákkal párosul, akkor kicsit sem az, mint ezt jól mutatja ez az arccal ellátott hokedli vagy a kaktusz alakú fogas.

Tavasszal újítsd meg a gyerekszobát ezekkel a tuti kiegészítőkkel!

1. Szék arccal, Mamas & Papas 11 990 forint
2. Csillag alakú szőnyeg, Mamas & Papas 15 990 forint
3. Kaktusz alakú akasztó, Babyberry 4490 forint
4. Papírzsák felhőkkel, Babyberry 2390 forint
5. Fatároló/kiskocsi, IKEA 9990 forint
6. Textil tárolózsák, H&M Home 3990 forint

Ha a minimál nem a ti világotok, és inkább a színeket kedvelitek, akkor sem kell az avíttas, gyerekes mintákban gondolkodni. Ma már a nagy márkák és a kis hazai tervezők is roppant kedves és egyedi grafikákkal dolgoznak, mint ez a falmatricán és a baglyos képen is látszik. Egy egyszerű betű alakú párna vagy lufi alakú lámpa pedig nemcsak a legkisebbek szobájában, de egy kamaszéban is megállják a helyüket.

Tavasszal újítsd meg a gyerekszobát ezekkel a tuti kiegészítőkkel!

1. Tavaszi hangulatú falmatrica, Mamas & Papas 39 990 forint
2. A betű alakú párna, Kidsdream 7990 forint
3. Baglyos kép, Debabakraft 2490 forint/2darab
4. Lufi alakú lámpa, Ikea 1490 forint
5. Masnik rácsos ágyra, Babiesonboard 2490 forint

Olvass még gyerekszobákról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top