Otthon

10 dolog, ami zűrzavart okoz a lakásban

Hiába próbálkozunk keményen, hogy rend legyen, hogy szép legyen a lakás, és úgy nézzen ki, mint egy menő luxusotthon valamelyik lakkberendezési katalógusból. De az eredmény valahogy mindig hagy némi kívánnivalót maga után. Hogy tudod a zűrzavart kicsit feloldani a lakásodban? Megmutatjuk!

A Bright Side összegyűjtötte a leggyakoribb hibákat, amelyek a lakásokban zűrzavart okoznak. Eszerint a legnagyobb probléma az otthonokban a rendszerezés hiánya. Nézzük a listát, hogy tudsz túllendülni a problémán:

Olvass még több cikket lakás témában itt, az NLCafén:

1. Hűtőmágnesek

A hűtőre biggyesztett mágnesek rontják a konyha összképét. Ha gyűjtöd a mágneseket, akkor érdemes külön mágnestáblát
A hűtőre biggyesztett mágnesek rontják a konyha összképét. Ha gyűjtöd a mágneseket, akkor érdemes külön kinevezni egy gyűjtőfalat, mágnestáblát, de ne a hűtőt használd erre a célra!

 2. Ajándékok

Nehéz rendszerezni az ajándékokat, de érdemes egy helyet kijelölni nekik a lakásban, nem össze-vissza rakosgatni az otthonodban, mert így garantált lesz a káosz!
Nehéz rendszerezni a rengeteg apró, innen-onnan kapott kis ajándékot, de érdemes egy helyet kijelölni nekik a lakásban, nem összevissza rakosgatni az otthonodban, mert így garantált lesz a káosz!

 3. Mosogatószerek

Ha egy kicsit adunk arra, hogy nézzen ki a mosogató környéke, másris kicsit trendibbé varázsolhatjuk a konyhát. Csak egy menő adagoló és hozzá illő színű szivacs kell!
Ha egy kicsit adunk arra, hogy nézzen ki a mosogató környéke, máris trendibbé varázsolhatjuk a konyhát. Csak egy menő mosogatószer-adagoló és hozzá illő színű szivacs kell!

4. Vasalódeszka

A vasalódeszkát mindenképp rakd el vasalás után, különben egy idő után minden ruhádat rá fogod szórni és kialakul az őskáosz!
A vasalódeszkát mindenképp rakd el vasalás után, különben egy idő után minden ruhádat rá fogod szórni, és kialakul az őskáosz!

5. Cipők az előszobában

Hidd el, érdemes beruházni egy cipősszekrényre. Nemcsak teret és rendet nyersz vele, de még azt is átlátod, milyen cipőid vannak!
Hidd el, érdemes beruházni egy cipősszekrényre. Nemcsak teret és rendet nyersz vele, de még azt is átlátod, milyen cipőid vannak!

6. Fürdőszoba

Ha változtatsz a fürdőszobád stílusán ne feledd a törülközőket is lecserélni. Egy letisztult, modern fürdőhöz már nem illenek az ezeréves, delfines, bazsarózsás törcsik!
Ha változtatsz a fürdőszobád stílusán, ne feledd a törülközőket is lecserélni. Egy letisztult, modern fürdőhöz már nem illenek az ezeréves, delfines, bazsarózsás törcsik!

7. Sportfelszerelés

A szobabiciklinek válassz valami elszeparált helyet, de ne a nappalit. Hajlamosat vagyunk fogasnak használni.
A szobabiciklinek válassz valami elszeparált helyet, de semmiképp se a nappalit, ugyanis hajlamosak vagyunk rápakolni, és fogasnak használni.

8. Hálószoba

10 dolog, ami mindig zűrzavart okoz a lakásban
A hálószobába nem érdemes nehéz bútorokat bepakolni. Legyen inkább légies, könnyed a hálód, nem árt, ha kapsz egy kis levegőt, ahol próbálod kipihenni a mindennapok fáradalmait.

9. Konyha

Bontsd ki a csomagolásból a fűszereket és helyezd valamilyen szép tárolódobozba. Átláthatóbbá válik a konyhád!
Bontsd ki a csomagolásból a fűszereket, és helyezd valamilyen szép tárolódobozba.  Így átláthatóbbá válik a konyhád!

 10. Gyerekszoba

A gyerekek játékait érdemes dobozolni. Nemcsak nekik, de neked is nagy könnyebbség lesz a pakolásnál!
A gyerekek játékait érdemes dobozolni. Nemcsak nekik, de neked is nagy könnyebbség lesz a pakolásnál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top