Otthon

Virág a lakásban, kicsit másképp

A nagytakarítás és húsvéti készülődés mellett tavasszal a lakás kivirágoztatása is megszokott, sőt szinte kötelező tevékenység. Most a cserepes és hagymás virágok helyett alternatív és DIY megoldásokat gyűjtöttünk össze.

Ha szeretsz pepecselni, ügyes kezű vagy, emellett pedig nehezen boldogulsz a cserepes virágokkal (mert vagy elfelejted őket meglocsolni, vagy éppenséggel túlitatod őket, így hamar kipusztulnak), akkor ezek a papírból és textilből készült virágok neked valók. Nem is hinnénk, hogy ennyiféle forma alkotható, és ilyen látványos tavaszi dekor készíthető ebből az olcsó alapanyagból.

Megnézem
Összes kép (1)

Akik a galéria után sem éreznek affinitást a kétkezi alkotásra, de kedvet kaptak a formabontó virágokhoz, azoknak készítettük el ezt a válogatást. A plüsskaktusz mehet a gyerekszobába, a fodros papírvirág akár a bejárati ajtóra is kerülhet dísznek, ha pedig egyszerűen és látványosan szeretnénk megoldani a lakás virágba borítását, cseréljük virágosra az asztalterítőt vagy az ágytakarót.

Virág a lakásban, kicsit másképp

1. Papírvirág, Butlers 1290 forint
2. Papírvirág többféle méretben, Karcsipapír 690 forint
3. Kicsi, filcvirág csokor, Butlers 1990 forint
4. Plüsskaktusz, IKEA 1990 forint
5. Virágos ágytakaró, Mamas & Papas 20 950 forint
6. Könnyezőpálma művirág, IKEA 1490 forint
7. Műnövények többféle, JYSK 1690 forint
8. Virágos textil, Kell-me 350 forint/10 cm

Találhatsz még tavaszi dekoráció témájú cikket az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top