Otthon

Ilyet még nem láttál: irodai felszereléseket használ főzéshez egy kínai nő – videó

Ez a kínai nő nem esik kétségbe, ha elfelejt ebédet vinni magával a munkahelyére: ha kell, vasalóval süti meg a húst, vagy a számítógép tetején készít omlettet!

Veled is előfordult már, hogy nem volt időd ebédet csomagolni a munkahelyedre, az útba eső közértben pedig nem akadt semmilyen kedvedre való készétel? Office Little Ye egy fiatal kínai nő, akiért mára a fél internet odavan; ilyenkor is megőrzi a nyugalmát: minden hozzávalót megvesz egy fejedelmi ebédhez, amit aztán a munkahelyén készít el, az íróasztalánál ülve.

Mert Office Little Ye kreatívabb annál, hogy a munkahelyi konyhába menjen: inkább irodai ősemberként, a mélyben gyökerező táplálkozási ösztöntől vezérelve talál rá véletlenszerűen azokra az irodai felszerelésekre, amiket az étel elkészítésére tud felhasználni. Van úgy, hogy ez egy vasaló, van, hogy a számítógép processzora. De Ye a szemetesben sem szégyell utánanézni, mi lehet hasznára: egy üres kólásdobozban például lazán kipattogtatja a kukoricát. És nehogy azt hidd, hogy a sebtiben összedobott kaják épp csak hogy ehetőek: Ye fogásai akár egy étteremben is megállnák a helyüket.

 mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top