Otthon

Legénylakás szürkével színesen

Fiatalos legénylakás a nyüzsgő budapesti belvárosban, melyet tulajdonosa a maga igényei szerint alakított át, ötletesen és kreatívan kihasználva a divatos szürke sokoldalúságát.

A mindent beragyogó napfény volt az, ami igazán megfogta Ákost ebben a negyedik emeleti, körúti saroklakásban, ahonnan jól látszanak az Iparművészeti Múzeum mázas Zsolnay tetőcserepei, sőt tiszta időben a budai hegyekig is ellátni. Új otthonában csipetnyi luxussal fűszerezett modern hatást igyekezett megteremteni a sportos fiatalember.

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

“Habár nem volt rossz állapotú a lakás, amikor megvettem – elég lett volna egy tisztasági festés, hogy költözhető legyen –, mégis a teljes átalakítás mellett döntöttem” – emlékszik vissza a tulajdonos. Ákos különösen büszke arra, hogy lakberendező és belsőépítész segítsége nélkül, mindössze lakásfelújításban jártas édesanyjával, Judittal konzultálva alakította ki és rendezte be legénylakását, ahová időközben párja, Detti is beköltözött.

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Trendi minigarzon a budai Várban

A teljes cikk az OTTHON magazin februári lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési

megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

Fiatal építész pesti otthona

Művészi kulisszák egy dél-afrikai házban

Divatos megoldások téglafalakra

Fotóprint a falon – így dekorálj vele

Kert a kikelet virágaival

Mosás, szárítás praktikusan

(Styling: Horváth Vera)

Olvass még több cikket lakás témában itt az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top