Otthon

Ez a lebegő Halálcsillag-hangszóró minden rajongó álma

A Sötét Oldal hívását ezentúl egy iszonyú menő halálcsillagos hangszóróból is hallgathatod, ami nemcsak formája miatt különleges, de még lebeg is!

A Star Wars-filmek emblematikus pusztító fegyvere volt már karácsonyi csúcsdísz és IKEA-lámpából barkácsolt dekorációs elem is, most pedig egy hangszóró öltötte a Halálcsillag formáját. 

Ez a lebegő Halálcsillag-hangszóró minden rajongó álma 

Ez az őrült vagány holmi egyrészt egy modern, vezeték nélküli, tölthető hangszóró, ami állítólag nagyjából 8 óráig húzza egy töltéssel, és képes 360 fokban szórni a hangot. És ahogy a vak is láthatja, a Halálcsillag formáját ölti, amit már eleve fokozhatatlan királyságnak gondolhatnánk, ha nem tudnánk, hogy ez a hangszóró lebeg is: nagyjából 10 mm-rel a mágneses talapzat felett levitál.

Ez a lebegő Halálcsillag-hangszóró minden rajongó álma 

Ha mi is szeretnénk ilyet (márpedig ki ne ne szeretne?), Amazonról simán megrendelhetjük 200 dollárért. Itt egy videó is, ha még mindig nem hisszük el, hogy ilyen létezik:

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top