Otthon

Online kuckó a lakberendezés szerelmeseinek – avagy hogyan találtam meg álmaim asztalát (x)

Amikor új lakásba költöztem, már pezsgett a vérem az otthonteremtési őrülettől. Tudod, amikor bújod a lakbermagazinokat és bőszen tervezgeted a hálót, a konyhát, a nappalit, keresed a tökéletes kanapét, a legszebb konyhapultot, a legcsajosabb íróasztalt...

Nekem fontos, milyen tárgyak és bútorok vesznek körül, akkor lesz otthon a lakásból, ha visszatükröznek valamit belőlem.

 Nagyjából már összeállt a kép, de a nappaliba sehol sem találtam az oda illő dohányzóasztalt. Kicsit ipari kellene, de mégis kényelmes, ami akkor is mutat, ha ráteszem az örökölt perzsára, de jól megy a formatervezett fotelhez és a modern amerikai konyhához is. Így jár az ember, ha az eklektikát választja – ide nem elég egy átlagos asztal, ide valami különlegesebb kell.

Online kuckó a lakberendezés szerelmeseinek – avagy hogyan találtam meg álmaim asztalát (x)

 Nem sok időm marad a munka és a család mellett arra, hogy rohangáljak a különféle bútorboltok között, ezért úgy voltam vele, ha a műszaki cikkeknél és a ruháknál olyan jól bevált, miért ne keresgélhetném most is online a nekem valót?

 Elsőre persze nem volt egyszerű eligazodni. A designbútorokat árusító oldalak többnyire nem az én pénztárcámhoz mérik az áraikat, sokan pedig nem töltenek fel jó minőségű fotókat, de van olyan is, ahol a méretek nincsenek megadva, így pedig nem merek belevágni a vásárlásba. Arról nem is beszélve, hogy volt, ahol 6 hetet kellett volna várnom a kiszállításra. Na de kinek van ennyi ideje? A sok napi keresgélés és a sorozatos buktatók után azonban rábukkantam egy szuper lelőhelyre, a butoraim.hu-ra, ami minden elvárásomnak megfelelt, sőt álmaim asztalát is itt találtam meg!

Előnyök tárháza

Online kuckó a lakberendezés szerelmeseinek – avagy hogyan találtam meg álmaim asztalát (x)

A butoraim.hu oldalon számtalan izgalmas bútordarab, textil, kiegészítő található, de úgy összeválogatva, hogy inspirációt adjon a lakberendezőnek is. Először meg is lepődtem a barátságos árakon, de kiderült, hogy a butoraim.hu egyenesen a gyártóktól szerzi be az árut – ezért olcsóbban tudja kínálni a termékeket, mint a legtöbb bolt, ahol a polcokra kerülésig a cikkek több kézen is átfutnak. Ez nálam nagyon nagy pluszpont volt!

Emellett örültem, hogy figyelnek a fotóanyagra is – jók a beállítások, látszanak az arányok, így könnyen elképzelheti az ember, hogy mutatna a saját lakásában a kiszemelt darab. Az pedig csak a ráadás, hogy mivel a vásárlásom összege meghaladta a 10.000 forintot, a szállítás ingyenes volt, és egyenesen az ajtómba érkezett a csomag. Azt is feltüntették az oldalon, hogy 30 napig meg is gondolhatom magam, és ingyen visszaküldhetem a megvett darabot, tehát a vásárlással nem kockáztatok semmit. Azért ez elég meggyőzőnek hangzik, nem? Nem csoda, hogy miután az összes infót begyűjtöttem, egyből a megrendelésre kattintottam, álmaim asztala pedig már úton is volt hozzám.

Heuréka!

Mindez múlt hét szerdán volt, a péntek estére hívott vendégek pedig már az új asztalunkról eszegették a mártogatóst! Pontosan megérkezett a csomag, biztonságosan volt becsomagolva az asztal, nehogy megsérüljön a szállításnál. És ami a legfontosabb: pont olyan volt, amilyen a képeken, ahogy vártam, ahogy elképzeltem!

Mennyi szépség!

 A butoraim.hu tehát nagy csábítást jelent minden otthonszépítő vénájú sorstársunknak, akinek fontos a menőség, de a minőség is. Most, hogy kipróbáltam az online bútorvásárlást, már ki is néztem a következő rendelésemben szereplő gyönyörűségeket az előszobába, pasztell-skandi stílusban.

Online kuckó a lakberendezés szerelmeseinek – avagy hogyan találtam meg álmaim asztalát (x)

Kép forrása: butoraim.hu

Neked hogy tetszenek?

 

 

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top