Otthon

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Idén ne a home decor márkák virágos tucatpárnáival vigyél megújulást az otthonodba, hanem egy-egy hazai tervező karakteres, design darabjával!

Bár az óvodákban, iskolákban már véget értek a farsangi mulatságok, de a tél vége (és az influenzaszezon) rúg még egy utolsót, így nem csoda, hogy mindennél jobban várjuk a tavaszt. A tavaszt, a jó időt, a természet megújulását! Ha ebbe a felfrissülésbe szeretnénk az otthonunkat is bevonni, akkor itt a szuper alkalom, hogy pár ezer forinttól a pár tízezer forintig beszerezzünk valamit szuper, kortárs designereinktől. Mert igen, már pár ezer forintért is vásárolhatunk hazai, egyedi, lakásdekort!

Kép helyett textil táblácska

A WonderBanner kínálatából választottunk ezt a bringás, spring feliratú textildekorációt. A márka kézzel, pamutvászonból, filcből, dekorgumikból és kézi festéssel készült, egyedi táblácskái bármelyik letisztult, skandináv designt előnyben részesítő térben jól mutatnak.
márka: WonderBanner
ár: 2.890 forint

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Minimalista párnák kézzel festve

A Printa stílusa jól beazonosítható, és régóta nemcsak ruhák, hanem lakberendezési tárgyak is viselik a tervező, Majoros Zita egyedi kézjegyeit. Mi imádjuk ezt az 50*50-es párnát: különleges, de nem hivalkodó.
márka: Printa
ár: 23 euró

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Virágok, nemcsak kislányok szobájába

Rengeteg hazai brand készít egyedi, gyerekszobatextileket, ebből a kavalkádból kiemelkedik a Babies on board. Tőlük választottunk egy kör alakú, cikkelyekből álló virágos párnát, ami egy romantikus nappali éke is nyugodtan lehet.
márka: Babies on board
ár: 5.990 forint

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Több mint puff

Több mint puff, dekorációs elemnek is tökéletes a Babyberry Haboo nevet viselő, kötött puffja. A puffok négyféle különböző színben készülnek, a gyerekszobától az előszobáig rengeteg helyen hasznosíthatjuk őket. A család abszolút kedvencei lehetnek!
márka: Babyberry
ár: 18.200 forint

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Ebbe cuccolj!

A papírzsákokról ismert CUCC márka idén már elő is rukkolt egy újdonsággal: hamarosan a webshopjukban is elérhetőek lesznek a Pici Piacon már bemutatott, egyszerű barna zsákok. A zsákok a 45*80*14-es méretben lesznek elérhetőek, és a már jól ismert minták bármelyikével kérhetőek.
márka: CUCC
ár: 2.000 forint

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Kábelezd újra!

Unalmas az asztali lámpa? Lecserélnéd az étkező ósdi mennyezeti lámpáját? Ezek olyan változások, amelyekkel tényleg látványosan felfrissítheted az otthonod hangulatát. Egy színes textilkábel csodákat képes művelni a legunalmasabb világítóberendezéssel is. Ráadásul a Tilkánál a több mint 70 különböző színű textilkábel között az idei év színe, a Greenery is megtalálható.
márka: Tilka
ár: 800 forint/méter

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Matricát a falra!

Friss, fiatalos márka a Justa; többek között fali képeket és falmatricákat kínálnak. Mi ezekbe az erdőt idéző matricákba szerettünk bele. A 72 darabos csomaggal körülbelül 3-4 négyzetméternyi falfelületet tudunk újjávarázsolni. Használjátok bátran a gyerekszobán kívül is!
márka: Justa
ár: 3.600 forint

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Drótból feliratok

A Babyberry a magyar Lagom márkával összefogva alkotta meg ezeket a feliratokat, amelyek a gyerekszoba ékkövei lehetnek. Vannak előre elkészített feliratok, mint a hello vagy welcome, de kérhetünk egyedit, sőt mintákat is. A színpalettát a menta, a napsárga, a rózsaszín, a pasztellkék és a világosszürke alkotja.
márka: Lagom – Babyberry
ár: egyedi felirat 800 forint/betű

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Nagyi filodendronja újra menő!

A népszerű panelnövény, a filodendron, ha kinőtte a nagyi nappaliját, akkor az általános iskolába vagy a helyi művházba költözött. Ezek a lyukacsos levelű növények bárhova képesek dzsungelhangulatot csempészni. A filodendron mintája az elmúlt években újra reneszánszát éli, és nemcsak ruhán, de párnákon és egyéb lakberendezési kellékeken is fel-felbukkannak, ahogy evuska egyedi párnáin is.
márka: evuska
ár: 6.900 forint

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Hangulatvilágítás gömbökkel

Hatalmas divatja van a gömblámpafüzérnek, szerezz hát be egyet te is a tavasz közeledtével. A Cotton Ball Lights Budapestnél az égősorok hosszát 10-től egészen 50-ig te választhatod ki, és azt is te döntheted el, milyen színű gombócok díszítsék. Kell ennél egyedibb és hangulatosabb dekoráció?
márka: Cotton Ball Lights Budapest
ár: az összeválogatott színektől és darabszámtól függ

Tavaszi lakáshangolás 10 hazai tervezővel

Olvass még több cikket tavaszi dekoráció témában itt az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top