Otthon

Ha már nagyon unod a telet: így csempéssz egy kis tavaszt az otthonodba

Rettentően unod már a mínuszokat? Az állandó latyakot, a szürkeséget és a ködöt? Készülj a tavaszra szuper dekorációkkal! Dobd fel az otthonod színekkel, virágokkal, meglásd a kedved is jobb lesz!

Már nem kell sokat várni a tavasz hírnökeire, a jácinttal, nárcisszal, tulipánokkal a vidám színek is beköltöznek az otthonunkba. A szürke téli hónapok után a tavaszi dekorációk üdítően hatnak a lakás különböző helyiségeiben. Ha szeretnél már most egy kis tavaszt csempészni a lakásodba, akkor a következő gyönyörű tavaszi dekorációs tippek segítségedre lesznek!

 1. Ajtókopogtató vágott virágból

Igaz, a tulipánokra még várnunk kell, de ha szeretnél egy igazán menő ajtókopogtatót, akkor irány a virágüzlet! Már egy csokor tulipánnal feldobhatod a bejáratot!
Igaz, a tulipánokra még várnunk kell, de ha szeretnél egy igazán menő ajtókopogtatót, akkor irány a virágárus! Már egy csokor tulipánnal feldobhatod a bejáratot!

 2. Gumicsello kicsit másképp!

Az esős, havas időjárás miatt valószínű mindenkinek épp kéznél van a gumicsizmája. Reméljük a következő hetekben egyre kevesebb szükség lesz rá, így akár befoghatjuk dekorációs elemként is!
Az esős, havas időjárás miatt valószínű mindenkinek épp kéznél van a gumicsizmája. Reméljük a következő hetekben egyre kevesebb szükség lesz rá, így akár befoghatjuk dekorációs elemként is!

3. DIY

Egy kis kézügyességgel igazán egyedi, tavaszváró dekorációt készíthetsz!
Egy kis kézügyességgel igazán egyedi, tavaszváró dekorációt készíthetsz!

4. Amit mindenki el tud készíteni

De ha nem te vagy a DIY-királynője, az sem baj. Ezzel a pofonegyszerű ötlettel
De ha nem te vagy a DIY királynője, az sem baj. Lépésről lépésre mutatjuk, hogy tudod megvalósítani ezt a pofonegyszerű ötletet!

5. Tulipánokból? Na, abból sosem elég!

Egyszerűen meseszép! Vázában, ajtókopogtatóként, fa alapra fűzve. Mindenhogy! A tulipán a tavaszi dekorációk jolly jokere!
Egyszerűen meseszép! Vázában, ajtókopogtatóként, faalapra fűzve. Mindenhogy! A tulipán a tavaszi dekorációk jolly jokere!

6. Ne feledjük el a barkát!

Húsvét előtt-után, a barka díszekkel sem lehet mellényúlni, és a barka szezonra valóban nem kell sokat várni!
Húsvét előtt-után, a barkadíszekkel sem lehet mellényúlni, és a barkaszezonra valóban nem kell sokat várni!

7. A kerted se feledd!

Ahogy egyre melegebb lesz, a kertet sem szabad hanyagolni. A vintage stílus kedvelői egy ütött-kopott kinti kis szekrényt vagy akár egy bringát is feltudnak dobni egy-egy cserepes virággal!
Ahogy egyre melegebb lesz, a kertet sem szabad hanyagolni. A vintage stílus kedvelői egy ütött-kopott kinti kis szekrényt, vagy akár egy bringát is feltudnak dobni egy-egy cserepes virággal!

8. Jácintcsoda!

Ha egyáltalán nincs kedved dekorálni, akkor gyűjts be a virágárustól egy csokorra való tavaszi virágot, és hidd el, máris jobb hangulata lesz a lakásodnak!
Ha egyáltalán nincs kedved dekorálni, akkor gyűjts be a virágárustól egy csokorra való tavaszi virágot, és hidd el, máris jobb hangulata lesz a lakásodnak (és neked is)!

9. Varrj!

Tavasszal a zöld, halványsárga és a rózsaszín árnyalatok nagyon kedveltek a lakásdekoráció területén is. Például ez a varrt kis szívecske a nappaliban, de a gyerekszobában is megállja a helyét!
Tavasszal a zöld, halványsárga és a rózsaszín árnyalatok nagyon kedveltek a lakásdekoráció területén is. Például ez a varrt kis szívecske  nemcsak a nappaliban, a gyerekszobában is megállja a helyét!

10. A természetesség kedvelőinek

Aki a természetközeli díszeket szereti, annak könnyű dolga van tavasszal. Pár faág, egy kis barka, fából készült díszek megoldják a tavaszi dekorációt!
Aki a természetközeli díszeket szereti, annak könnyű dolga van tavasszal. Pár faág, egy kis barka, fából készült díszek megoldják a nagy tavaszi dekorálást!

11. És ha ez még nem lenne elég

Egy pillanatok alatt elkészíthető kompozícióval becsempészhetjük a tavaszt a lakásunkba tavaszi hagymás virágokkal. McMenemy Márk megmutatja, hogyan:

Olvass még több cikket tavaszi dekoráció témában itt az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top