Otthon

Értékteremtő eklektika Budán

Nem könnyű új karaktert adni egy olyan házrésznek, ami eredetileg nem lakásnak épült, bár korábbi tulajdonosai az alapvető funkciókat már kialakították benne. A barátságtalan budai lakás azonban mára pompás otthonná alakult.

Egy budai lakás, amihez kényelmes terasz, kertkapcsolat és csodás panoráma is tartozik, még akkor is vonzó és kivételes adottság, ha félszuterénről van szó. Így gondolta ezt Évi és férje is, akik jelenleg otthonuknak mondhatják a teljes mértékben felújított és újratervezett ingatlant, ami családi örökségként került új tulajdonosához.

Fotó: Imre Barna
Fotó: Imre Barna

“A mai állapotokat nézve el sem tudom képzelni, hogy korábban milyen lehetett mindez, amikor még az alapterület egyharmadát műhely, tároló és egyéb helyiségek foglalták el, és a fürdőszoba a mai nappali közepén volt” – avat be a jelenlegi bérlő, Évi az előzményekbe.

Fotó: Imre Barna
Fotó: Imre Barna

Olvass még több cikket lakás témában itt az NLCafén:

Ahhoz, hogy korszerű és jól működő helyiségeket kapjon, a tulajdonos a hna design stúdió vezető tervezőit, Hujber-Nagy Aletta belsőépítészt és Nagy Károly építészt kérte föl a feladatra.

Fotó: Imre Barna
Fotó: Imre Barna

(Styling: Horváth Vera)

Értékteremtő eklektika Budán

A teljes cikk az OTTHON magazin januári lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

A januári lapszám tartalmából:

– Férfias energiák Vácott

– Monokróm menedék a hegyekben

– Vendégség a nappaliban

– Képek préselt növényekből

– Hallstatt, az osztrák meseváros

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top