Otthon

Készíts muffinos szilveszteri dekorációt

Ezek a muffinos szilveszteri dekorációk nemcsak rendkívül mutatósak, látványosak, hanem nagyon finomak is. Mindenképpen érdemes az időt rászánni, hiszen olyan ünnepi dekorációt készíthetsz egyszerűen, gyorsan, amit a buli után biztosan nem kell kidobni. DIY szilveszteri dekoráció, na meg desszert, amelyből egyetlen morzsa sem marad.

1. szilveszteri muffinos dekoráció

Pillantok alatt elkészülhet ez a szilveszteri dekoráció. Valójában teljesen mindegy, milyen muffint sütsz hozzá, a kedvencedet is elkészítheted. A muffinok tetejét nyomózsákból ízlésesen kinyomott tejszínhabbal díszítsd. A különböző színű csillagokat pedig kartonlapból vágd ki, kettőt úgy illessz össze, hogy előbb egy hurkapálcát ragasztasz közéjül. Miután a ragasztó teljesen megszáradt, a hurkapálcát vágd méretre, és szúrd a muffin közepébe. A csillagokra szilveszteri feliratokat is készíthetsz. Csillogó papírból kivágott 2017 csodásan fog mutatni a csillagok közepébe ragasztva.

Készíts magad muffinos szilveszteri dekorációt

2. szilveszteri muffinos dekoráció

Káprázatosan kreatív ez a dekorációs ötlet. Mondhatni, szilveszterre egyszerűen kihagyhatatlan. Készítsd el hozzá a legegyszerűbb muffin receptjét, majd amikor a sütik teljesen kihűltek, cukormázzal vond be egyenletesen a tetejüket. Várj, amíg a cukormáz megszilárdul, majd sötétebb színű mázzal írd rá rá a számokat is. Az óramutatót sötétebb kartonlapból könnyedén kivághatod. Helyezd el körben a muffinokat egy nagyobb tálcán, a szilveszteri dekorációs óra közepébe pedig illeszd az óramutatót. Számíthatsz rá, éjfélre legföljebb a papírmutató marad a tányéron. 

Készíts magad muffinos szilveszteri dekorációt

3. szilveszteri muffinos dekoráció

A bóbitás dekorokat szilveszter előtt bármelyik bevásárlóközpontban vagy az utcai árusoknál is megvásárolhatod. A színes ernyőcskék is tökéletesen megfelelnek a célnak, ha azokat jobban kedveled. Ehhez a mennyeien finom és mutatós szilveszteri dekorációhoz süthetsz például dupla csokis muffint, de a választás ebben az esetben is a tiéd. Ugyanakkor a színválasztás miatt érdemes előre kitalálnod a süteményt. Az ezüst muffinpapírok is rendkívül sokat dobnak a szilveszteri dekoráción. A kihűlt muffinokat tejszínhabbal, csokoládékrémmel szépen díszítsd, majd a középre illeszd a szilveszteri bohókás esernyőket vagy gömbszerű díszeket.

Készíts magad muffinos szilveszteri dekorációt

További szilveszteri dekorációs ötletek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top