Otthon

Inspirálódj szupermenő saját készítésű karácsonyi dekorációkból! – videó

Szereted a csináld magad ötleteket és a csillogó, igazi csajos dekorációkat? Akkor ezt a karácsonyi DIY-ötletektől hemzsegő videót látnod kell!

 Mindenki más okból dönt a saját készítésű karácsonyi dekoráció mellett: van, aki azt vallja, ha benne van a saját keze munkája, az többet jelent a családnak is. Van, aki a spórolás miatt lát neki maga a díszek elkészítésének – így több pénz jut a menüre és az ajándékokra! És olyan is akad, aki szórakozásból bíbelődik a dekorációval. Ha rád is igaz a pontok valamelyike, netán mindhárom, akkor látnod kell ezt a videót, amiből rengeteg ötletet meríthetsz!

Inspirálódj szupermenő saját készítésű karácsonyi dekorációkból! - videó

Megtudhatod, hogyan készíts fehér fonalból mini karácsonyfát, fehér csipkéből kosárkát, hogyan varázsold csillogóvá a tobozokat, valamint hogy hogyan készül a szupercsillogó, menő Télapó-sapka! Egyszóval, csupa mutatós, csajos hangulatú karácsonyi dekoráció csínját-bínját sajátíthatod el. Íme:

 

DIYHandy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top