Otthon

Ilyen lesz a soroksári giga-Ikea – videó

Célegyenesben van az IKEA soroksári áruházának építése. Az áruháznak már a belső tereit építik, a dolgozók felét már felvették, a nyitást tavaszra tervezik.

Már szerkezetkész állapotban van az Ikea soroksári egysége, az ország legnagyobb Ikea áruháza lesz a maga 35 ezer négyzetméterével. Az épület szerkezetkész, jelenleg a belsőgépészeti munkák zajlanak, és a belső terek kialakítását végzik. A dolgozók felét már felvették, de az eladótérbe, logisztikai és éttermi részre még háromszáz új munkatársat keres a cég. A hatalmas bútoráruház mellé 1200 férőhelyes parkolót építenek elektromosautó-töltőkkel, illetve épül egy kültéri játszóház is, amit a soroksári óvodások tervei inspiráltak.

A tervek szerint jövő tavasszal nyit meg a legnagyobb magyarországi Ikea, ám azoknak sem kell aggódniuk, akik nem szeretnének Budapestre jönni a lapra szerelt bútorokért. Úgy fest, hogy 2017-ben már elindul az Ikea webáruháza is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top