Otthon

Így törnek be hozzád éjszaka – videó

Egy partvissal próbálta leverni a biztonsági kamerát egy betörő egy külvárosi ház udvarán, de nem járt sikerrel. Ennek ellenére a házba bejutott, de a megszólaló riasztó távozásra késztette. A megsöprűzött kamera közben felvette a besurranót.

Befeszítették egy Budapest XVII., Martinovics utcai családi ház egyik ablakát még november 27-én esete, de előtte még a ház biztonsági kamerája felvette, ahogy a betörő a ház körül ólálkodik. Zseblámpával a kezében oson a teraszon, de kiszúrja a biztonsági kamerát. Nem jön zavarba, az első, kezébe kerülő eszközzel, egy partvissal próbálja hatástalanítani a berendezést, sikertelenül.

A police.hu híradása szerint mégis sikerült felfeszítenie a ház egyik ablakát, ám ekkor a megszólaló riasztó gyors távozásra késztette a hívatlan látogatót. Az elkövetőt a rendőrség a ház biztonsági kamerája által készített kép alapján igyekszik megtalálni, és ebben a lakosság segítségét is kérik.

Így törnek be hozzád éjszaka - videó

Akinek ismerős a videón és a képen látható személy, az hívja a rendőrséget a 112-n vagy a 107-en, vagy közvetlenül a XVII. kerületi Rendőrkapitányságot a  06-1-253-2340 telefonszámon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top