Otthon

Megnyitott a skandináv lakberendezés fellegvára

Az IDdesign második bemutatóterme a skandináv lakberendezés legjavát kínálja a legújabb trendeknek megfelelően. A kiváló minőség és a kifinomult stílus a legapróbb kiegészítőktől egészen a legmeghatározóbb bútorokig elérhető, most már a Váci úton is.

Az IDdesign a legnagyobb dán eredetű, újító szellemű lakberendezési áruházlánc. Üzletei a világ számos pontján megtalálhatóak. A márka célja profi szakmai háttér segítségével, olyan magas minőségű termékek biztosítása a vásárlók számára, amelyek mindig az aktuális trendeket követik, mégis hosszú életűek. “Az IDdesignnal a skandináv nagyvárosok mozgalmasságát kívántuk elhozni Budapestre” – mondta Mosolygó András ügyvezető.

Fotó: Horváth Miklós
Fotó: Horváth Miklós

A skandináv lakberendezés szerelmeseinek elengedhetetlen eszköze az IDdesign 2017-es katalógusa, amely önmagában egy inspirációs kötet. Épp ezért viseli a “Book of Inspirations” nevet, amely mindazoknak szól, akik érdeklődnek a skandináv lakberendezés és tárgykultúra iránt, és törekednek arra, hogy mindig naprakészek maradjanak a lakberendezési trendekkel kapcsolatban, és otthonuk kialakításakor is előtérbe helyezik a magas minőséget és a letisztult stílust. Az IDdesign magyarországi történetében egy újabb mérföldkő az új bemutatóterem megnyitása, hiszen a MAXCity után a márka kedvelői már egy modern, belvárosi környezetben is elérhetik az IDdesign városi koncepcióját. A kínálat ehhez az urbánus életstílushoz igazodik és az IDdesign kínálatának legjavát prezentálja a hazai közönség számára is.

Fotó: Horváth Miklós
Fotó: Horváth Miklós

Olvass még több cikket lakberendezés témában itt, az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top