Otthon

Ilyen ajándékkal bárkiből lehet mesterszakács (X)

Karácsony környékén a legnagyobb fejtörést mindig az okozza, hogy hogyan legyen az ajándék személyes, olyan, amit lehet szeretni, amit ki lehet használni, nemcsak egy újabb porfogó a "nem használt" tárgyak polcán.

Mivel a karácsonyi ünnepek és persze az egész életünk is az evéshez kapcsolódik, lehet, hogy a legjobb választás egy olyan konyhai segítség, amivel szinte bármilyen recept elkészíthető.
A számtalan szakácsműsor bemutatta, hogy a főzés, sütés, a finom ételek elkészítése egyaránt népszerű 10-100 éves korig, és lányok-fiúk, nők-férfiak ma egyaránt szívesen szorgoskodnak a konyhában.

Ilyen ajándékkal bárkiből lehet mesterszakács

A Bosch új konyhai robotgépei minden profi és amatőr szakács szívét megdobogtatják.
A robotgépek egyébként is nagy segítséget nyújtanak, de a Bosch termékei ezen bőven túlmutatnak.

Végre nem számít, hogy kicsi vagy nagy a konyhánk, mert olyan háztartási kisgépet választhatunk, ami nekünk pont megfelel, hiszen különböző méretekben kaphatóak.
Ha ennél több kell, akkor azt is elárulhatjuk, hogy a Bosch MUM5 konyhagépe nemcsak kiváló segítség az ételek előkészítésében, hanem tökéletes formatervével a szívét is meghódítja. Olyan dizájnikon, amely minden konyhában tökéletesen mutat, hiszen a színválasztéka is egyedülálló. Szóval nem kell dugdosni, végre egy igazi használható és mutatós elem lesz a konyhában.

Ilyen ajándékkal bárkiből lehet mesterszakács

A MUM5 a teljesítmény területén is minden igényt kielégít: erős motorja és háromdimenziós bolygómozgást végző keverőrendszere rendkívül gyorsan és egyenletesen keveri össze az ételek hozzávalóit. És ami a legjobb, multifunkcionális, és bővíthető újabb tartozékokkal.

Ha most vásárolod meg, akkor pedig csak a tökéletes receptet kell megtalálnod, mert az ajándékot most a Bosch adja hozzá.

Jól jönne még egy daráló, aprító, tároló? Válaszd hozzá az Életmódcsomag 3:1-bent.

Inkább szeletelőkészletre vágysz? Semmi akadálya! A VeggieLove szeletelőkészlet 5 különböző pengével segíthet ezen.

Lehet, hogy húst darálnál? A tökéletes húsdarálót is megkaphatod ajándékba.

Az igazi cukrászoknak pedig egy nemesacél keverőedényt kínálunk.
Persze a döntés a tiéd, hiszen most az ajándékot megválaszthatod!

Ilyen ajándékkal bárkiből lehet mesterszakács

Bár már így sem egyszerű a választás, a tökéletes döntéshez még mutatunk egy izgalmas robotgépet.

A MaxxiMUM egy olyan innovációval készült, ami a legtutibb háziasszonyokat is leveszi a lábáról. Tökéletes tejszínhabot és tojáshabot szavatol. SensorControl technikájának köszönhetően automatikusan felismeri a tejszínhab és a tojásfehérje hab ideális keménységét. Az ideális keménység elérésekor automatikusan megáll a habverő. A piacon kapható legerősebb motorral pedig még a legnehezebb feladatokat is sikeresen elvégezheti.

Most már tényleg nem könnyű a választás, de még nincs vége, hiszen a MaxxiMUM is fantasztikus ingyenes tartozékkal választható!

Mit szólnál egy Multimixerhez, ami mindent darál, őröl, szeletel?

Hm… vagy egy jó tatárbifsztekhez kellene segítség? Válassz húsdarálót!

A még csodásabb süteményekért nemesacél keverőtál lehet a jó választás.

Az egészséges életmódhoz pedig az Életmódcsomag 5:1-ben. Mindent tud, aprít, őröl, turmixol, és még hordozható kehely is tartozik hozzá.

Miután eldöntötted, melyik csodás gépet választod a fa alá, gyorsan válassz ajándékot is.

A promóció 2016. 11. 01. – 2016. 12. 31-ig tart.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top