Otthon

Ezt az 5 dolgot veszik észre a vendégeid először a lakásodban

Ha tökéletes benyomást szeretnél kelteni az otthonoddal, íme 5 dolog, amire mindenképp figyelj oda, mielőtt vendégek jönnek hozzád!

A karácsonyi időszakban lehet, hogy nálad is több vendég fordul majd meg, mint egyébként. Most megtanítunk, hogy láss az ő szemükkel: benyomásaikat az otthonodról (és azon keresztül rólad) ugyanis mindössze pár apróságnak tűnő dolog alapján rakják össze! Nem, nem a dizájner bútorok érdeklik őket és nem is a számodra kedves képek a falon  most megtudhatod, mire figyelnek oda először!

1. Milyen illat van a lakásban?

Ezt az 5 dolgot veszik észre a vendégeid először a lakásodban

A finom illatok vagy a kellemetlen szagok előbb jutnak el a betérőkhöz, mint bármilyen vizuális hatás. Még egy ok, hogy valami finom sütivel várd a vendégeket!

2. Fel van töltve a minibár?

A kíváncsi szemek egyből elkezdik feltérképezni, lesz-e elég alkohol az este folyamán? Ha nincs felszerelt minibárod, akkor is készítsd elő dekoratívan a felszolgálni tervezett italokat, hogy megnyugtasd a vendégeket.

3. Vannak friss virágok?

A dekorációból első blikkre egyetlen dolog szúr szemet: a szép és gondozott növények, vagy azok hiánya. 

4. Tiszta a fürdőszoba?

Ezt az 5 dolgot veszik észre a vendégeid először a lakásodban

Abban a pár percben, amit a vendégek egyedül töltenek a fürdőben, komoly ítéleteket hoznak. A piros pont érdekében, ügyelj rá, hogy tuti legyen tiszta kéztörlő, szappan és WC-papír! 

5. Rendezett az előszoba?

A legelső benyomást természetesen az előszoba adja. Nemcsak a rend a fontos, hanem a praktikum is: hogy könnyedén le tudják-e rakni a cipőket, kabátokat.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top