Otthon

Nincsen többé elhagyott kulcscsomó!

Egy pofás találmánynak köszönhetően többé nem marad a kocsiban a kulcs, a táskában a pénztárca vagy otthon a munkahelyi belépő.

Nagyjából egy kétszázas érmével egyforma méretű nyomkövetőn kattog az internet, ami GPS helyett Bluetooth technológiát használ a helymeghatározáshoz. Az ember csak felpattintja a TrackR bravót a pénztárcára, telefonra, kulcscsomóra, és a telefonra letöltött alkalmazás jelez, ha 30 méternél messzebb megyünk a nyomkövetős tárgytól.

De nem csak ezt tudja. Képes térképen megjeleníteni a nyomon követett tárgyat még akkor is, ha épp nem vagyunk a TrackR bravo hatótávolságában, ugyanis az eszköz a hatótávon belül lévő TrackR-felhasználók mobilján keresztül a tárgy gazdájának. Egyszerűbb megtalálni a telefont is, ha van nálunk egy TrackR. Elég csak megnyomni, és a telefon máris zenélni kezd, mint régen a fütyülős kulcstartó.

A nyomkövető egy lapos gombelemmel működik, és a fejlesztők szerint közel egy évig bírja. Nem úgy a telefonok, amelyek általában a folyamatos Bluetooth kapcsolattól igen gyorsan lemerülnek.

studylifestyle.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top