Otthon

Komódot minden helyiségbe!

Tárolhatunk benne és a tetején is – egy komód ugyanúgy jó szolgálatot tehet az előszobában, mint a gyerekek birodalmában.

Egy komódot igény szerint használhatunk az előszobában, az étkezőben, a gyerekszobában, de akár a nappaliban is. Nincs még egy ilyen sokszínű tárolóbútor. Éppen ezért jól jön, ha az igények, például a gyerekek növekedése vagy éppen gyakori költözés miatt sűrűn változnak, így újra és újra be kell rendezünk otthonunk tereit. Kicsi, így könnyen mozgatható és szállítható, valamint viszonylag sok holmit képes elnyelni.

Hogy milyen ezerarcú bútordarabról van szó, jól szemlélteti inspirációs galériánk, amiben nemcsak a bútordarab felhasználási helye, de stílusa is roppant széles körű. Kedveljük akár a retrót vagy a minimalista modernet, minden stílusban találunk komódokat. De ha érzünk magunkban egy is kreativitást, akkor az egyszerű fából készült, natúr komódokat egy kis festékkel, új fiókgombokkal saját ízlésünkre szabhatjuk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top