Otthon

Ujjlenyomat alapján készül a tökéletes kávé

A csúcstechnológiás kávéfőző beolvassa az ujjlenyomatod, majd pontosan úgy készíti el a kávéd, ahogy szereted.

Ujjlenyomat alapján készül a tökéletes kávéAz első használatkor a masina ujjlenyomat-leolvasójához kell érintened az ujjad, majd létrehozni egy személyes profilt, ahol beállíthatod, hogy milyen erősségű kávét szeretsz és mennyi cukorral, habbal, illetve tejjel iszod. Legközelebb a gép már az ujjlenyomatod alapján felismer, és azonnal készíti is a kedvenc kávédat. Ugyanahhoz az ujjlenyomathoz természetesen többféle kávé is rendelhető, ilyenkor az ujjlenyomatod beolvasása után a menüből választhatod ki, hogy épp melyiket kéred.

Képek: dailymail.co.uk
Képek: dailymail.co.uk

A gép előre felmelegíti a kávéscsészéket, gombnyomásra pedig kitisztítja önmagát. Be lehet programozni úgy is, hogy egy megadott időpontban bekapcsoljon és lefőzze a kávét, így az már készen gőzölög, mire kikászálódsz az ágyból.

A kávéfőző ára igencsak borsos: 1700 font, azaz nagyjából 578 000 forint. A gyártó szerint a masinát azok vásárolják majd, akik a kávéfőzőre nem csupán mint háztartási gépre, hanem mint státuszszimbólumra tekintenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top