Otthon

Varázsolj őszi hangulatot a nappalidba 5 egyszerű lépésben!

Mindössze öt egyszerű lépés választ el tőle, hogy a tiéd legyen a tökéletes, hangulatos őszi nappali. Mutatjuk, mit kell tenned.

 Természetesen mindig fontos, hogy a lakásunkban otthon érezzük magunkat, ám ez az igény ősszel és télen még inkább felerősödik. Íme, 5 egyszerű tipp, hogyan varázsoljunk a nappalinkból őszi búvóhelyet, ahová jólesik majd visszavonulni.

1. Takarókat mindenhová

Dobj puha takarókat és plédeket a kanapéra, a fotelba, sőt akár az étkezőszékekre is! Így megteremted a lehetőséget, hogy a nappali bármelyik pontján beléjük burkolózhass.

2. Puha, meleg anyagok neutrális színekben

Kötött takarók, műszőrme párnák – minden jöhet, amihez jólesik hozzáérni! Tompítsd a hatásukat semleges hatású színekkel.

Varázsolj őszi hangulatot a nappalidba 5 egyszerű lépésben!

3. Egy csipetnyi rusztikus

Egy töklámpás, egy régi petróleumlámpa vagy bármilyen rusztikus, fából készült kiegészítő otthonosabbá teheti a hangulatot.

4. Őszi virágok

A virágokról ősszel se mondj le: válaszd a szárított formájukat, amik nemcsak jól mutatnak, még illatoznak is.

Varázsolj őszi hangulatot a nappalidba 5 egyszerű lépésben!

5. Gyertyák, gyertyák, gyertyák

A lehető legegyszerűbb hangulatteremtő trükk, ha jól felszereled a nappalit gyertyákkal. Talán az egyetlen alkalom, amikor nem érvényes a kevesebb több elve!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top