Otthon

9 mesés halloweeni tök

És ezek a szuper halloweeni tökök szó szerint mesések. Csillogóak, fényesek, hercegnősek. Hogy a halloween ne csupán a mókás szörnyekről, szellemekről vagy a riogatásról szóljon, íme kilenc igazán bájos halloweeni tök. Inspirációnak is tökéletesek.

Mint a születésnap torta nélkül, úgy a nálunk is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő halloween tök nélkül elképzelhetetlen. A gonoszul vigyorgó lámpásoknak ha még nem is fellegzett be egészen, idejük mégis mintha lejáróban lenne. A trendi halloweeni tökök ugyanis idén meseszépek. Bizony-bizony szó szerint értve, hiszen a legnépszerűbb mesék inspirálták készítőiket. És bízunk benne, benneteket is lelkesíteni fognak.

A hercegnőket nemcsak a kicsik imádják, de kislányos családoknak idén kötelező legalább egy hercegnős halloweeni tököt készíteni. Hogy imádni fogják, nem kérdéses. Egész történet kerekíthető a mesés tökökből. Íme, galériánk csodaszép fotói, és kissé lerövidített halloweeni meséje…

Mesés tökök halloweenre

Megnézem
Összes kép (1)

Inspirálódj szuper halloweeni tökös cikkeinkből az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top