Otthon

7 szuper festett tök halloweenre

Szuper festett tök ötleteket mutatunk halloweenre. Elkészítésük nem különösebben bonyolult, így bátran megpróbálkozhattok velük. Őszi dekorációknak is ideálisak, esős hétvégék tökéletes családi elfoglaltsága lehet a halloween tökök megfestése.

Fessetek szuper tököket halloweenre. Viccesek, vidámak, színesek. És hogy feldobják a lakást, az udvart vagy a teraszt, az csöppet sem kérdéses. Készítsetek csodaszép őszi dekorációt (nemcsak) halloweenre. Mutatjuk a legkirályabb tököket.

1. Az ultraromantikus halloween tök

A fehérre mázolt halloween tökön rendkívül izgalmasan mutatnak az indák, a rózsa – mindez az ultraromantika jegyében. Nem is rémisztő, igaz?

7 szuper festett tök Halloweenra

2. A csíkos, a pöttyös és a kockás

Papírsablon segítségével pillantok alatt elkészülnek ezek a szó szerint formás halloweeni tökök.

7 szuper festett tök Halloweenra

3. Színes egyéniségeknek színes tökök halloweere

Mi a kedvenc színed? És milyen a lakásod színe? Variáld a kettőt, és fess otthonodhoz illő tökdekorációt. A szárakat, ha az arany annyira nem jönne be, ezüstre is pingálhatod.

 7 szuper festett tök Halloweenra

4. A pókhálós halloweeni tök

Talán az egyik legmutatósabb és legegyszerűbben elkészíthető dekoráció ez a pókhálós tök. Mázold fehérre a halloweeni tököt, hagyd megszáradni. Hobbi vagy kreatív boltokban méterben vásárolhatsz felfűzött műanyag vagy apró üveggyöngyöket. Ragasztóval pókháló formában rögzítsd a tök mélyedéseibe. Pókkal kiegészítve egészen döbbenetes őszi dekorációt készíthetsz.

7 szuper festett tök Halloweenra

5. Díszítősorokkal megfestett szuper halloween tökök

A halloween tököket festheted fehérre, szürkére, feketére, de hagyhatod pompázni narancs színben is. A választott színtől függően tussal vagy kontúrfestékkel rajzolj körbe mintákat, mint egykor kisgyermekként a díszítősorokat a papírlapokra. Bámulatosan festenek ezek a dekorációk.

7 szuper festett tök Halloweenra

6. Álarcos halloweeni tökök

Ennél egyszerűbben talán nem is készíthetnél dekorációt. Mázold le a tököket, de hagyhatod az eredeti színükben ragyogni, rögzíts rajtuk egy-egy arcmaszkot, és máris sejtelmes halloweeni tököket készítettél.

7 szuper festett tök Halloweenra

7. A türelmesek szuper halloweeni tökdekorációja

Igen, ehhez a tökös dekorációhoz némi időre és türelemre egészen biztosan szükséged lesz, hiszen egyesével ragasztgatod a különböző méretű fekete köveket a fehérre mázolt halloweeni tökre. De, hogy megéri a befektetett energiát, az egészen biztos.

7 szuper festett tök Halloweenra

További szuper halloween tökök az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top