Otthon

Kert végi sufniból miniatűr álomotthon

A most következő képeket nézve sosem gondolnád, hogy egy 23 négyzetméteres, egykori kert végi sufnit látsz!

 A dizájner Paige Morse akkor döntötte el, hogy kipofozza a kerti sufnit, mikor a munkájához otthoni műhelyre lett szüksége, de a házban már nem talált erre alkalmas helyet. Az átalakítás bámulatosan sikerült: a mindössze 23 négyzetméteres kis házikóban elfért egy felszerelt konyha, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy világos nappali is. Bár Paige mindenhol ragaszkodott a fekete-fehér berendezéshez, a kiegészítőknek, a növényeknek és a beáradó fénynek köszönhetően az összhatás hihetetlenül otthonos és barátságos lett, némi bohém sikkel. Egy igazi álomotthon, miniatűr változatban. Íme, a képek:

Kert végi sufniból miniatűr álomotthon Kívülről fekete, belülről viszont világos és fényes a házikó.
Kert végi sufniból miniatűr álomotthon Íme, a bizonyíték, hogy a sötét padló kis térben is kiválóan működik, ha stílusosan alkalmazzuk.
Kert végi sufniból miniatűr álomotthon Amikor Paige a felújítás során kifutott a költségvetésből, a családtól és a barátoktól kérte el a használaton kívüli bútoraikat és kiegészítőiket. 
Kert végi sufniból miniatűr álomotthon
Kert végi sufniból miniatűr álomotthon A házban egy hangulatos, zuhanyzós fürdőszobának is jutott hely.
Kert végi sufniból miniatűr álomotthon
Kert végi sufniból miniatűr álomotthon
Kert végi sufniból miniatűr álomotthon
Kert végi sufniból miniatűr álomotthon Az amerikai dizájnert elmondása szerint az európai apró konyhák inspirálták a konyha tervezésekor.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top