Otthon

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztoznia

Az egykori Jolie–Pitt házaspár olyan lélegzetelállító ingatlankollekciót halmozott fel a házasságuk alatt, amitől tuti leesik az állad!

 A válás legnehezebb része: a javak elosztása. Nem tudjuk, vajon könnyít vagy nehezít-e a helyzeten, ha az egykor közös javak közé hét, kastélyokkal és luxuslakásokkal tarkított ingatlankollekció tartozik. Márpedig az egykori álompár, Angelina Jolie és Brad Pitt kénytelen lesz megbirkózni a helyzettel, és elosztani egymás között pompás, lélegzetelállító otthonaikat. A szóban forgó villákat most te is megnézheted!

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztoznia

1. Chateau Miraval, a francia kastély

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztoznia A 17. században épült, dél-franciaországi kastély a pár leghíresebb ingatlana. A 35 szobás mesebeli otthon ára is álomszerű: 2012-ben 60 millió dollárt ért.

2. A New York-i luxuslakás

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztoznia New York-i látogatásaikra külön lakosztályt tartottak fent a Waldorf Astoriában.

3. A  kaliforniai birtok

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztoznia Ezt a házat még Jennifer Anistonnal közösen vette Brad Pitt, azóta pedig folyamatosan bővült és bővült az ingatlan.

4. A New Orleans-i ingatlan

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztoznia Az 5 hálószobás, 1930-as években épült ház nagyjából 6,5 millió dollárt ér.

5. A toszkán villa

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztozniaA 15 hálószobás, saját színházteremmel, medencével és szőlőültetvénnyel rendelkező veronai házat Az utazó forgatása után vette a házaspár. 

6. A mallorcai rezidencia

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztoznia Az elképesztő, 8 hálószobás mallorcai villát 2006-ban vásárolták 3,8 millió dollárért.

7. A Santa Barbara-i otthon

Ezeken a lélegzetelállító házakon kell Bradnek és Angelinának osztoznia A modern stílusú otthonkomplexum már 2000-ben 4 millió dollárt ért.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top