Otthon

4 hely, ahová soha ne rejts el pénzt!

Ha nem bízol a bankokban, lehet, hogy inkább otthonodban rejtegetnéd a vagyonodat, amivel nincs is semmi gond, de ezeket a helyeket semmiképpen ne válaszd!

1. A hátsó kert

Tudjuk, tök menőnek tűnik felásni a hátsó kertet, és elrejteni a súlyos aranytömböket, de a filmek sugallatával ellentétben ez a valóságban egyáltalán nem olyan jó ötlet. Először is csomóan láthatják, amit csinálsz, másrészt az arra járó állatok könnyedén kiáshatják a pénzt, végül pedig a környezeti hatások is tönkretehetik a vagyont.

2. A matrac alá

Szintén klasszikus megoldás, és olyan szempontból jó ötletnek is tűnhet, hogy éjjel tulajdonképpen testünkkel védjük a pénzt, de sajnos ha nem vagyunk otthon, valószínűleg ez a hely lesz az első, amit egy betörő ellenőriz.

4 hely, ahová soha ne rejts el pénzt! 

3. Fiókokba

Még egy lezárt fiók sem jelenthet biztonságot pénzünknek, ha valaki betör otthonunkba. A tolvajok legtöbbször olyan eszközökkel felpakolva érkeznek, amelyekkel simán kinyitják a szekrények fiókjait, és egészen biztos, hogy meg is fogják próbálni.

4. Képek mögé

Ismét csak azt tudjuk mondani: a betörők is ugyanazokat a filmeket nézték, mint mi, tudják, melyek a népszerű rejtekhelyek. Szóval ne ezek közül válogassunk!

Bright Side

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top