Otthon

Ezt árulja el rólad, hogy milyen színűre fested a szoba falait

Nem könnyű eldönteni, milyen színűre fessük a lakásunkban a falakat – hiszen ezeket a színeket kell majd néznünk nap mint nap. A választásunk ugyanakkor rengeteg dolgot elárul a személyiségünkről is.

 Gondoltad volna, hogy az is árulkodik a személyiségedről, hogy milyen színűre fested a lakásod falait? Hogy világos, meleg tónusok, vibráló, élénk színek vagy hófehér falak között érzed magad a legjobban, az nem kis mértékben sugall a jellemedre vonatkozó információkat is. Tudd meg most, hogy mik ezek!

Ha a falak meleg, lágy színűek…

Ezt árulja el rólad, hogy milyen színűre fested a szobád

Ha a falaid a napfény, azaz a sárga, a narancssárga vagy a rózsaszín árnyalataiban játszanak, a vendégeid meleg fogadtatásra számíthatnak tőled, hiszen végtelenül barátságos alkat vagy. 

Ha a falak hideg, hűsítő színűek…

Ezt árulja el rólad, hogy milyen színűre fested a szobád

Ha a természet halvány színei, a zöld, a kék, a szürke között érzed jól magad, nyugodt típus vagy, akivel könnyű jól kijönni. Inkább az introvertáltak csoportjába tartozol. Előfordul, hogy olyan dolgokra is igent mondasz, amiket valójában nem szeretnél.

Ha a falak ragyogó színűek…

Ezt árulja el rólad, hogy milyen színűre fested a szobád

Ha smaragdzöldre, vagy padlizsánlilára, netán élénk rubintvörösre festetted a falakat, az azt feltételezi, hogy kreatív, társaságkedvelő személy vagy, akinek szüksége van az inspiráló, impulzusgazdag környezetre, hogy jól érezze magát.

Ha a falak natúr színűek…

Ezt árulja el rólad, hogy milyen színűre fested a szobád

Ha ragaszkodsz a fehérhez és a bézs árnyalataihoz, az azt jelenti, hogy kedveled a klasszikus dolgokat és szeretsz biztosra menni. De ez egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy unalmas vagy félénk lennél: a neutrális színek csak lehetőséget adnak, hogy színes kiegészítőkkel kifejezhesd az egyéniséged.

Forrás: RealSimple

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top