Otthon

Így köthetsz menő, óriási takarót mindössze néhány óra alatt

Akik tudnak kötni, mindenképpen csinálják meg, azoktól, akik nem tudnak elnézést kérünk, de kárpótlásul ők is tutira imádni fogják ezt a videót a méteres "kötőtűkkel".

Először is szögezzük le, hogy szuperek a hatalmas, meleg és puha takarók, amelyek úgy fonnak körül, mint egy forró ölelés, egyszerűen ki ne imádna beburkolózni abba a hollywoodi filmes teázós életérzésbe, ami még azt is megengedi, hogy kötött sapkában üljünk tulajdon fűtött lakásunkban?

így köthetsz menő, óriási takarót mindössze néhány óra alatt

De ebben az egészben nem ez a legjobb, hanem hogy te is elkészítheted, és igazából még nem is ez, hanem hogy miként. Sajnos az tény, hogy ehhez a művelethez tudni kell kötni, de ha eddig nem tudtál, ez elég jó alkalom arra, hogy megtanuld.

így köthetsz menő, óriási takarót mindössze néhány óra alatt
így köthetsz menő, óriási takarót mindössze néhány óra alatt

Utána nincs is másra szükség csak néhány méteres “kötőtűre”, jó sok extra vastag fonálra, és kb. 4 órányi koncentrációra, hogy nekünk is ilyen házi készítésű takarónk legyen.

Egészen pontosan így készül:

 

Kalandra fel, persze ha nem tudunk kötni, ellenben van fölös 260 eurónk, innen meg is rendelhetjük!

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top