Otthon

10 tárolási tipp, ha kicsi a fürdőszobád

Pici a fürdőszobád? Nem férnek el a tusfürdők, szappanok, törölközők, és a rendetlenségtől már mozdulni sem tudsz? Mutatunk 10 remek tárolási tippet, ahol mindennek megtalálod majd a helyét, sőt még patinás rendet is tarthatsz.

Ha pici a fürdőszobád, nincs mit tenni, hoz ki belőle a maximumot. Okos tárolási tippekkel, kreatív ötletekkel könnyedén rendet tarthatsz a legkisebb helyiségben is, ráadásul úgy, hogy minden törölköződnek, kedvenc samponodnak és tusfürdődnek megtalálod a lehető legjobb helyet. 

Még több fürdőszobás cikk az NLCafén:

 1. polcozz!

a kulcsszó: polcok. Polcokat mindenhova, hogy minél több helyed legyen pakolni
A kulcsszó: polcok. Polcokat mindenhova, hogy minél több helye legyen a cuccaidnak

2. hasznos és kreatív

2in1. Tároló és tartó is egyben
2in1. Tároló és tartó is egyben

3. olcsó és könnyen kivitelezhető

Olcsó, gazsaságos és kreatív, sőt, még rendszerez is. Csak pár farekeszt kell beszerezni hozzá és kész!
Olcsó, gazsaságos és kreatív, sőt még rendszerez is. Csak pár farekeszt kell beszerezni hozzá és kész!

4. esztétikus

A falfelületek kihasználása is nagy előny, ha pici a helyed. Egy polc lehet kreatív, dizájnos, és lehet rá bőven pakolni is.
A falfelületek kihasználása is nagy előny, ha pici a helyed. Egy polc lehet kreatív, dizájnos, és lehet rá bőven pakolni is

5. építsd be!

A beépített szekrénnyel és tárolóval nem lehet mellé nyúlni. De ez a megoldás térelválasztónak is tökéletes
A beépített szekrénnyel és tárolóval nem lehet mellé nyúlni. De ez a megoldás térelválasztónak is tökéletes

6. kis helyet foglaló

Még egy példa a beépített szekrény megoldásra.
Még egy példa a beépített szekrény megoldásra

7. ugyancsak gazdaságos

Ha csak a mosdók alatt van egy kis hely, feltétlen ki kell használni. Ha nincs tőkénk beépíteni, akkor vehetünk pár nagyobb fonott dobozt, tárolót, kosarat és máris belepakolhatunk.
Ha csak a mosdók alatt van egy kis hely, feltétlen ki kell használni. Ha nem tudjuk beépíteni, akkor vehetünk pár nagyobb fonott dobozt, kosarat és máris pakolhatunk

8. előrelátó

Lehetünk előreláthatóak: ha tudjuk, hogy nem lesz túl nagy a fürdőszobánk, akkor falba épített szekrényekkel is feldobhatjuk a helyiséget
Lehetünk előreláthatóak: ha tudjuk, hogy nem lesz túl nagy a fürdőszobánk, akkor falba épített polcokkal is feldobhatjuk a helyiséget. Igazán egyedi.

9. a kosaras tárolók kedvelőinek

Ugyancsak egy olcsó, de hasznos megoldás és még jól is mutat.
Ugyancsak egy olcsó, de hasznos megoldás és még jól is mutat

10. tükrös megoldás

A beépített szekrények valóban jól jönnek a fürdőszobába, hiszen sok minden elfér bennük. Sőt, rendkívül hasznos lehet, ha tükrös a szekrényünk, hiszen nagyobbítja a teret.
A beépített szekrények valóban jól jönnek a fürdőszobába, hiszen sok minden elfér bennük. Sőt, rendkívül hasznos lehet, ha tükrös a szekrényünk, hiszen növeli a teret is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top