Otthon

Nézz szét Johnny Depp eladó luxuslakásában – elképesztő videó

Johnny Depp a válása után úgy döntött, piacra bocsátja Amber Hearddel közös lakását, így az egész világ alkalmat kap rá, hogy benézzen a pazar, Los Angeles-i luxuspenthouse-ba.

 Az Amber Heard-botrány után valószínűleg kevesebben, de még így is elég sokan lehetnek azok, akik szívesen bejutnának Johnny Depp otthonába. Most megtehetik, hiszen a színész csúnya válása (és akkor még szépen fogalmaztunk) után úgy döntött, megszabadul Los Angeles-i lakásától.

Nézz szét Johnny Depp eladó luxuslakásában - elképesztő videó

 

Hollywood többi A listás színészével ellentétben, Depp nem a dombok között, hanem a belváros egy régi, historikus toronyházának tetőtéri lakásában tengette Amber Hearddel közös napjait. Az elképesztő luxuslakást most több mint három és fél milliárd forintnak megfelelő összegért dobta piacra a színész, akit egyébként nem kell félteni: a Bahamákon található privát szigetén heveri ki a válását.

Nézz szét Johnny Depp eladó luxuslakásában - elképesztő videó

Az elképesztően pazar penthouse-ról egy videó is felkerült a hirdetés mellé, úgyhogy most bárki szétnézhet a Depp-rezidenciában:

 

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top