Otthon

Nagymosás kis befektetéssel

Spórolj időt és helyet az LG mosó-szárítógépeivel!
Nagymosás kis befektetéssel

Csendesen morog a mosógép, zajlik az öblítés (immár a harmadik), lélekben pedig már a centrifuga hangos táncára készülünk. És még hátra van a teregetés. Ami a szárítókötélen nem fér el, megy a radiátorra és az ajtókilincsre, a lakást pedig lassan elfoglalják a szomorúan párolgó zoknik. Pedig lehetne ezt gyorsabban, egyszerűbben is.

Az LG válasza a nagymosás megpróbáltatásaira az Eco Hybrid technológiájú mosó-szárítógép, amivel a ruhák tisztítása gyorsan, kis helyen és takarékosan elintézhető. Mivel a mosógépbe szárítót is építettek, nem kell többé teregetni vagy külön szárítógépet vásárolni.

Nagymosás kis befektetéssel

Mos, gőzöl, fertőtlenít

Az LG gépével a mosás nemcsak gyors, de alapos is: a TrueSteam™ 100%-os, tiszta vízgőzzel puhítja fel a ruhákat, miközben elsimítja a gyűrődéseket és megszünteti a kellemetlen szagokat. Az öblítést is választhatjuk gőzöléssel, azaz vegyszermentesen, ami kifejezetten megnyugtató megoldás az érzékeny bőrűeknek és a kisgyermekeseknek. A forró gőz a természetes allergének 99,9 százalékát eltávolítja, ezért a mosó-szárító tökéletes gyerekruhák vagy akár plüssjátékok fertőtlenítésére is.

Kímélő és hatékony

A gép 6 különböző dobmozgással dolgozik, melyek a kézi mosás mozdulatait imitálják, így minden szövettípust kímélő hatékonysággal kezel. Eco HybridTM technológiájának köszönhetően csak annyi energiát fogyaszt, amennyi feltétlenül szükséges: Eco üzemmódban egyáltalán nem használ vizet a szárításhoz, normál módban pedig időtakarékos szárítással csökkenti az energiaköltségeket.

Nagymosás kis befektetéssel

Az új mosó-szárítógépek a legkülönbözőbb méretekben és kapacitásokkal kaphatók, így biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Aki a heti egy-két nagymosás híveként szeret egyszerre megszabadulni a felgyűlt koszos ruhától, annak a 12/8 kg-os Eco Hybrid™ gépet ajánljuk!

Még több információ az LG új mosó-szárítógépeiről: az LG oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top