Otthon

Csodás példa arra, hogyan lehet egy apró lakásból tágas palota

Ez a lakás bebizonyítja, hogy kis térben is érezhetjük magunkat fejedelmi hangulatban!

 Konyha, étkező, nappali és háló 29 négyzetméteren – aki garzonlakásban él, az valószínűleg szembesült a problémával, hogy mindezen funkciókat hogyan sűrítheti egy térbe. Maria Dadiani, lakberendező nem félt nagyvonalúan állni a kérdéshez: bátran alkalmazott márványt, üvegcsillárt, sőt a kis lakásokban tabunak tartott feketét is! Az eredmény pedig elképesztő lett – akár egy palota. Less be te is ebbe az egyszerre praktikus és mégis gyönyörű lakásba!

Csodás példa arra, hogyan lehet egy apró lakásból tágas palota Egy pultasztal és bárszékek remekül tudják szeparálni a konyhát a nappalitól.
Csodás példa arra, hogyan lehet egy apró lakásból tágas palota A hálószobarésznek intimitást kölcsönöz a függöny.
Csodás példa arra, hogyan lehet egy apró lakásból tágas palota Maria bátran csempészett feketét a sok fehér és világos közé – és milyen jól tette!
Csodás példa arra, hogyan lehet egy apró lakásból tágas palota A tükrök növelik a térérzetet, és fejedelmi hangulatot teremtenek.
Csodás példa arra, hogyan lehet egy apró lakásból tágas palota
Az apró fürdőszobát is tágasabbá tehetjük a megfelelő fényválasztással és minél több üveggel.
Csodás példa arra, hogyan lehet egy apró lakásból tágas palota Már az előszobában indíthatunk egy nagy tükörrel, hogy optikailag tágasabbá tegyük a teret. A padlóburkolatok változtatása pedig falak nélkül szeparálja a helyiségeket.

Forrás: Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top