Otthon

Nyaralj gyerekkel, de ne pakold fel az egész házat!

Ha gyerekkel mész nyaralni, könnyen úgy érezheted, fel kell pakolnod az egész házat! De nem, ha beszerzel pár összecsukható és praktikus babacuccot!

Igen, egy kisbabának rengeteg mindenre szüksége van: babakocsira, pelenkázóra, babaágyra, etetőszékre és például babakádra. Ha egy nyaralásra ezekből mind magunkkal vinnénk az otthon használatos átlagcuccokat, akkor bizony egy kamion nem lenne elég. De ha beszerzünk ezekből pár utazáshoz tervezett, praktikus, kicsi, vagy éppen kicsire összecsukható modellt, akkor egy átlagos személyautóba is könnyen beférhet az egész család!

Első és legfontosabb egy mobilágy, ami pár mozdulattal kinyitható. Érdemes egy ilyenre beruházni, hiszen a hétköznapokban tökéletesen használható a kertben vagy az erkélyen járókaként. Egy pelenkázóalátéttel bárhol tisztába rakhatjuk a csemetét, egy etetőhámmal pedig bármilyen székből etetőszéket varázsolhatunk. Utazáshoz érdemes egy könnyen mozgó és kicsire összecsukható esernyőkocsit beszerezni, ahogyan az összecsukható babakád is jó szolgálatot tehet. Ha éppen a nyaralás alatt is zajlik a szobatisztaságra szoktatás, akkor egy mobil és eldobható papírbili elengedhetetlen kellék lehet. Hogy a  kismotort, a futóbringát, esetleg a könnyű esernyőkocsit lazán magunkkal vihessünk, vásároljunk erre a célra tervezett hordozópántot.

Nyaralj gyerekkel, de ne pakold fel az egész házat!

1. Összecsukható utazóágy, Mamas & Papas 28 990 forint
2. Pelenkázó alátét, Skip Hop 12 990 forint
3. Textil etetőhám, Minimonkey – babapolya.hu 5600 forint
4. Esernyőre csukható design babakocsi, Armadillo – Mamas & Papas 104 990 forint
5. Összecsukható kád, Stokee – Mamas & Papas 12 900 forint
6. Papírbili, Aliexpress 12 euró
7.Kismotor és futóbringa hordozó, Pocket Trailer 3.000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top