Otthon

Kajakamion, “2 az 1-ben” ruha és a többiek – 7 esküvői tipp

Íme pár jó ötletet, aminek segítségével nemcsak egyedivé varázsolhatjátok az esküvőtöket, de spórolhattok is egy-egy tippel.

Használjatok fémes elemeket!

Az arany, a réz vagy – ami most a legújabb divat – a rózsaszín arany (rose gold) árnyalatú elemeket bármelyen módon érdemes megjeleníteni az esküvőn. Gondoljatok az elegáns aranyszalagokra, aranyrózsákra vagy rusztikus rézlámpákra, rézvödrökbe tett csokrokra. A fémes elem megjelenhet a teremdekoráción túl a meghívókon, az esküvői csokorban és a menyasszonyi ruhán is. 

Kajakamion

A klasszikus háromfogásos menü új alternatívája a kajakamion. Az innen kiadott hamburgerek, tortillák, fánkok és fagyik teszik ki egy modern esküvő menüjét. Ez is lehet ugyanannyira finom és minőségi, mint egy svédasztalos vagy felszolgált vacsora.

Kajakamion,

Dizájner monogram díszítésnek

A pár kezdőbetűiből a grafikus egyedi “logót” tervezhet, amelybe azon túl, hogy jól néz ki, belecsempészhetők a személyes jellemzők: a megismerkedés, a közös érdeklődés motívumai. Felhasználható a meghívókon, a terítőn vagy szalvétán, a tortán, a poharakon, a hivatalos fotók sarkában stb. De bélyegző formában később akár a könyvekbe is belenyomható.

Dekadens torták

A Dobos, az Esterházy és a parfétorták ideje lejárt.  Mi van helyettük? Sós karamell torta, pezsgőkrémes torta, levendulás-vaníliás krémes torta, fahájas almás torta, zöld teás vagy chai lattés torta, vagy éppen minimuffinok.

“2 az 1-ben” ruha

Egy nagy szoknyás, hosszú, uszályos ruha a templomba, a szertartáshoz erre minden arának szüksége van. Viszont milyen kényelmetlen tud lenni ugyanez a vacsora alatti jövés-menésnél. A “2 az 1-ben” esküvői ruha egy mozdulattal kényelmesebb, könnyebb darabbá alakítható anélkül, hogy el kellene vonulni átöltözni.

Kajakamion,

Különböző koszorúslányruhák

Sok vita megúszható a lányokkal és a látványt is izgalmasabbá teszi. Legyen egy közös motívum (virágminta vagy egy szín), de döntsék el ők, hogy milyen szabással, anyagból és árnyalatból szeretnék.

Gyümölcs és zöldség a dekorációban

A sima virágdíszítés már unalmas. Helyette az asztaldíszekben, a teremdekorációban, az esküvői csokrokba megjelentek a bogyós gyümölcsök, a virágszerű karfiol, a kávébab stb. Ez sok színt és játékot visz a dekorációba.

Kajakamion,

További érdekes ötletek, új trendek és csodás esküvők a Fine Living tévécsatornán a “Platina esküvők”-ben júliusban szombatonként 13:35-től 22:20-ig, augusztusban péntek, szombat, vasárnap és hétfőnként 13:45-től.

Olvass még esküvőkről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top