Otthon

5 szuper piknikpléd hazai tervezőktől

A szabadtéri fűben hempergéshez elkél egy szuper pléd. Nézzetek hát körül a hazai dizájnmárkák kínálatában!

Ha szuper, praktikus és stílusos piknikplédre van szükségetek, ne a plázákban és a szupermarketekben keressétek. A hazai kreatívok polcain szuper takarókat találni, összeszedtük az 5 legtutibbat!

1. Monello, 5900 forint
Hatalmas, de pillekönnyű piknikplédre vágysz? Azt hiszed lehetetlen? Nem! A Monello csíkos takarója nemcsak könnyű, de egyszerűen tisztítható, a tárolózsákban pedig praktikusan szállítható.

5 szuper piknik pléd hazai tervezőktől

2. Judit Vigvari, 8900 forint
Ez a hajós a Balatonért kiált! Ha nyaralni mentek, mindenképpen Vigvari Judit sötétkék alsó résszel, felül pedig kék kishajókkal díszített plédjét vigyétek magatokkal!

5 szuper piknik pléd hazai tervezőktől

3. Babyberry, 9490 forint
A csillagos-barna anyag igazán visszafogott, fiúnak és lánynak egyáltalán pompás. A Babyberry takaróját roppant praktikussá mégis a könnyen tisztítható alsó anyagréteg teszi, így mindenféle kültéri kosztól könnyen megszabadítható. Akár piknikre, akár csak a játszótérre mész a gym bag fazonú tárolótáskával a hátadon könnyen magaddal viheted.

5 szuper piknik pléd hazai tervezőktől

4. Mirifay Design, 7190 forint (L-es méret)
A már jól ismert Nokupi játszószőnyegnek elkészült a nyári, kültéri változata. A három méretben elérhető szőnyeg vízhatlan, így ideális kertben, strandon, játszótéren, tengerparton, uszodában egyaránt.

5 szuper piknik pléd hazai tervezőktől

5. Mamzi, egyedi áras
A Mamzi csodás horgolt takarói nemcsak beltérben használhatóak. Az organikus és kézzel készült dizájn kedvelői imádják a márkát. A takarók ára a méretüktől és a mintájuktól függ.

5 szuper piknik pléd hazai tervezőktől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top