Otthon

Családi béke a belvárosban

Nem egyszerű olyan lakást találni, ahol két gimnazista korú gyerek kényelmesen elfér úgy, hogy meglegyen a privát szférájuk is, ugyanakkor megfelelő a közös családi időtöltésre.

Krisztina a belvárosban keresett maguknak új otthont, méghozzá olyan adottságokkal, hogy tinédzser korú gyerekeinek is megfelelő legyen. Mivel a fiatalok már gimnáziumba járnak, fontos volt, hogy saját szobája legyen mindkettőnek, és arra is legyen lehetőség, hogy feljöjjenek a barátaik – miközben Krisztina is szeret kisebb összejöveteleket szervezni, és rendszeresen maga köré gyűjti a tágabb családot is.

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

A négy hálószobás lakás már felújítva várta bérlőjét, amikor Krisztináék megérkeztek, és a további finomításokat is Zsoltai Tünde lakberendezőre bízták, aki az új lakók igényei szerint módosította az összképet.

Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa
Fotó: Téglásy Zsuzsa

(Styling: Horváth Vera)

Családi béke a belvárosban

A teljes cikk az OTTHON magazin júliusi lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

További érdekességek a tartalomból:

Mindentudó textíliák

Felújítás művészi igénnyel Sao Paulóban

Kert a természet mintájára

Tengerparti hangulatban a kertben

Teljes átváltozás Nagykovácsiban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top