Otthon

Óriási roham a hűtőgépekért, máris kimerült a keret

Az Otthon melege program keretében nagycsaládosok és nyugdíjasok pályázhatnak az energiatakarékos hűtőszekrények vásárlásához állami támogatására. A hétfőn reggel indult akciót máris le kellett állítani, akkora volt a roham. A keret kimerült.

Épp csak elindult, máris le kellett állítani a hűtőgépcserére kiírt pályázatot. Az észak-alföldi régióban határozatlan időre felfüggesztették a programot, mert a keret pillanatok alatt kimerült. A nyugdíjasok és a nagycsaládosok hétfőn 13 óráig nyújthatták be igényüket az ügyfélkapun keresztül.

Hétfőn máris több mint háromezren pályáztak az Otthon melege programban meghirdetett, államilag támogatott hűtőgépcserére csak az észak-alföldi régióban.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a pályázat az ügyfélkapun keresztül július 6-án szerdán reggel ismét elérhető lesz, viszont nem árt gyorsnak lenni, ugyanis mindössze két óra (reggel 8 és 10 között) áll majd rendelkezésre az igények benyújtására.

A pályázati útmutató szerinti feltételeknek megfelelő igénylést benyújtók a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig kaphatnak támogatást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top