Otthon

45 ezer forintot is kaphatsz új hűtőre

Folytatódik az Otthon melege program, júliustól újra lehet pályázni hűtőgépcserére. Íme, a részletek!

Az Otthon melege programban digitálisan, gyorsított eljárásban lehet pályázni a hűtőgépek és fagyasztók cseréjére – mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NGM) fejlesztés- és klímapolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán.

Július 4-én az észak-magyarországi régióban nyílik az első pályázati honlap, a hónap végéig pedig valamennyi régióban megnyílik a lehetőség.

Az államtitkár kiemelte, a nyugdíjasoknak és a nagycsaládosoknak két nappal korábban megnyitják a pályázatot, a feltételek már olvashatók az interneten, és azt javasolta, hogy a pályázók minél előbb töltsék fel kell a kért adatokat. Szabó Zsolt emlékeztetett arra, hogy a korábbi hűtőgép– és fagyasztócsere-program sikeres volt, több mint 25 ezren nyertek.

A pályázati feltételek javultak, a korábbi maximum 40 ezer forint helyett például már 45 ezret lehet nyerni a programban.

Olvass még az Otthon melege programról:

Nem tudod, milyen hűtőgépet vegyél? Az NLCafé fórumon ezt ajánlják!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top