Otthon

Eladta a házát, aztán úgy gondolta, maradna

Nem igazán értette az adás-vétel lényegét egy férfi.

Az első ház vagy lakás megvásárlása mindig nagy esemény az ember életében, de a nashville-i Tamara Holloway számára nem az örömteli oldala miatt marad örökre emlékezetes.

Álmában nem gondolta volna, hogy Justin McCrory, akitől a házat megvásárolta, úgy gondolja majd, hogy ő továbbra is ott fog élni. Pedig ezt történt, és McCrory meg is indokolta ezt: jelenleg nincs hová mennie. Úgy döntött, megvárja a kilakoltatást, addig is van fedél a feje felett. A kétségbeesett Holloway kért is kilakoltatási végzést a férfi ellen, azonban ez hosszadalmas procedúra, 30 napig is eltarthat.

Eladta a házát, de továbbra is ott akart élni

A helyi közösség értetlenül áll az eset előtt, még soha nem hallottak hasonlóról. Az ingatlanügynökök helyi szövetsége felhívást is kiadott, amiben arra figyelmeztetik a házvásárlókat, hogy lehetőleg hivatásos ingatlanügynökön keresztül vásároljanak (Holloway nem így tett, a házat közvetlenül McCrorytól vette), és a kifizetéskor kérjék el a kulcsokat.

Az eset miatt kialakult médiacirkusz, úgy tűnik, meghátrálásra késztette az eladót, és Holloway végül két héttel az adásvételt követően végre hozzájutott a kulcsokhoz.

Forrás: odditycentral.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top