Otthon

Autós túlélőfeleszerelés anyáknak

Nem a pótkerék és az elakadásjelző háromszög az, amire egy anyának a napi autózás túléléséhez a legnagyobb szüksége van. Megmutatjuk, mik!

Bármilyen kicsi női autóból egy csapásra lakókocsi válik, ha azt egy anya és a gyereke(i) használják. Mert bizony sok-sok cuccra lesz szükségünk, ha kisebb vagy éppen nagyobb autós túrára indulunk a kölykökkel. Öt kategóriába szedve összegyűjtöttük a legfontosabb és legpraktikusabb kellékeket, amivel megkönnyíthetjük az anyai sofőrlétet.

Biztonság

Ebbe a kategóriába tartozik például az övterelő, amit kifejezetten pocakos kismamáknak fejlesztettek ki. Az autóshordozó cipelésekor bizony egy könyökhajlatvédő is jól jön, a hátul ülő babát megfigyelő tükörről nem is szólva.

Autós túlélőfeleszerelés anyáknak

1. Kismama biztonságiöv-terelő, Besafe 11.990 forint
2. Babafigyelő visszapillantó, Babavilag.hu 1790 forint
3. Könyökhajlat védő, Babamnak 3990 forint

Játék

A gyerekeknek sokszor az a legnagyobb problémájuk az autós utazáskor, hogy unatkoznak, ilyenkor kortól függően vagy sírnak, vagy hisztiznek. Ha beszerzünk néhány praktikus, kifejezetten autóba szánt játékot, mindenki életét megkönnyítjük.

Autós túlélőfeleszerelés anyáknak

1. Fejtámlára köthető játék, Mamas & Papas 8990 forint
2. Autós tároló, FAWorite 5300 forint
3. Napellenző, Babaszafari 1490 forint
4. Autós hordozóra akasztható játék, Mamas & Papas 5990 forint
5. Autótároló és autópálya utazáshoz, Puppi 3990 forint

Élelmezés

Hiába evett a csemete indulás előtt, biztosan a kocsiban tör majd rá a kínzó éhség. Előzzük meg! Pakoljunk kulacsban innivalót, vízhatlan zsákba szendvicset, a kicsinek pedig gyümölcspürét.

Autós túlélőfeleszerelés anyáknak

1. Kulacs, Kiddiez 4990 forint
2. Bio gyümölcspüré, Mogli 599 forint
3. Keksz, Alex a keksz 590 forint
4. Vízhatlan tároló, Kivibag 3800 forint

Elalváshoz

A gyerekek egy része az indulás után villámgyorsan elalszik (a másik részük soha). Ha elaludtak, akkor bizony sokszor nyomja őket az öv, előrebillen a fejük, vagy éppen fáznak. Egy takaró mindenképpen legyen nálunk, ha lehet, olyan, amit könnyű tisztítani, az övre szerelhető párnák vagy nyakpárna esetleg egy utazófejpánt pedig a kis fejek előrebillenésétől óvhat meg minket.

Autós túlélőfeleszerelés anyáknak

1. Biztonságiöv-párna, CarMAGic 3500 forint
2. Nyakpárna, Ledorka 3600 forint
3. Övvédő, Ledorka 1200 forint
4. Könnyen tisztítható takaró, Babyberry 9490 forint
5. Utazófejpánt, Puppi 3850 forint

Higénia

Ha pelusos gyerekkel utazunk, biztosan kell majd cserélnünk, ilyenkor jó, ha kéznél van egy, akár a kocsi ülésére is leteríthető, könnyen tisztítható pelenkázóalátét, valamint egy neszesszer a legszükségesebbekkel. A nagyobb csemete kezének tisztítására kézfertőtlenítőre és nedves törlőkendőre is biztosan szükségünk lesz, így jó, ha ezeket is bekészítjük!

Autós túlélőfeleszerelés anyáknak

1. Pelenkázó neszesszer, Picinke 3900 forint
2. Popsitörlő doboz, Monie 4990 forint
3. Kézfertőtlenítő, Krisko Design 3890 forint
4. Pelenkázó alátét, Mimoza 4000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top