Otthon

Pasztell harmóniák

Pécs mediterrán hangulatát és a belváros pezsgését Elizáék nem cserélnék el semmi másra, ám amikor az otthonuk kialakítására került sor, visszafogott, nyugodt légkörre és klasszikusan modern berendezésre vágytak.

Több házat megnéztek, és sok lakásban megfordultak, ám még a Mecsek lankáiról eléjük táruló panoráma sem vonzotta Elizáékat annyira, mint Pécs történelemmel átitatott, színes belvárosa. “Megunhatatlanul izgalmas, és mindent elérhető közelségbe hoz számunkra a városnak ez a frekventált része. Leendő társasházunkat már akkor nézegettük, amikor még csak készülőfélben volt. A modern és letisztult épület beleillett az elképzeléseinkbe, az meg már csak ráadás volt, hogy egy kis zöld terület is tartozik hozzá” – emlékszik vissza a kezdetekre Eliza. 

Fotó: Vikman András
Fotó: Vikman András

Mint kiderült, Eliza és Omar a társasház utolsó lakását kötötték le, így gyorsan szembesültek egy újabb kihívással: az idő sürgetésével. Mihamarabb dönteniük kellett egy-két dologról, hogy a kivitelező befejezhesse a munkát a szerkezetkészen megvásárolt lakásban. Ekkoriban csatlakozott hozzájuk Gerőfi J. Petra lakberendező és Krix Melinda, aki látványterveivel segítette a tervezés folyamatát.

(Styling: Horváth Vera)

Fotó: Vikman András
Fotó: Vikman András
Fotó: Vikman András
Fotó: Vikman András
Pasztell harmóniák

A teljes cikk az OTTHON magazin júniusi lapszámában olvasható. De további inspirációk, lakberendezési megoldások és újdonságok találhatók az otthon.com weboldalon is.

További érdekességek a tartalomból:

Terek szabadon Afrikában

Étkezés a szabadban

Így válassz légkondicionálót

Modern kert a nyírfák árnyékában

A nyári orgonáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top