Otthon

Az otthon megmentője

Ha nyár, akkor mi másra vágynánk, mint egy-két gondmentes hétre a vízparton? Csak ne lenne előtte annyi nyűg: mindent összepakolni, a csekkeket befizetni, és még a hűtőszekrényt is leolvasztani, kiüríteni és lekapcsolni az áramot – hogy a hazaúton aztán újra bevásárolhassunk. Ezekre a problémákra is megoldást nyújt az LG legújabb energiatakarékos alulfagyasztós hűtőszekrény-családja.
Az otthon megmentője

Tudtad, hogy egy átlagos háztartásban a hűtőszekrény számít az egyik legnagyobb áramfaló berendezésnek? Ezért állandó probléma, hogy nem szeretjük bekapcsolva hagyni a hűtőszekrényünket – vagyis ha hosszabb ideig vagyunk távol az otthonunktól, ki kell ürítenünk a frizsidert utazás előtt. Szerencsére június elejétől érkeznek az LG legújabb hűtőszekrénycsaládjának tagjai, amelyekkel nemcsak tovább maradnak frissek az élelmiszereink, de energiatakarékos kialakításának hála, az sem terheli meg a villanyszámlánkat, ha akár a nyaralás alatt végig bekapcsolva hagyjuk őket.

Az otthon megmentője

Az LG új alul fagyasztós hűtőszekrényeiben még a nyaralás előtt elkészített fogások miatt sem kell aggódnunk. A méretes fagyasztónak és a két lépcsőben összecsukható polcoknak köszönhetően könnyedén tárolhatunk akár nagyobb adagokat is anélkül, hogy más ételeket ki kellene pakolni. A FRESHConverter funkcióval pedig a húsok és zöldségek tárolására ideális mikroklímát hozhatunk létre, így semmit sem kell idő előtt kiselejtezni. Ezzel a környezetünkért is teszünk, hiszen az élelmiszer-pazarlás csökkentésével és a lehető leginkább energiahatékony készülékek használatával a globális felmelegedés ellen is küzdhetünk.

A nyári gyümölcsök nemcsak vitaminbombák, de csodát tesznek az alakunkkal is. A frissen leszedett gyümölcsök azonban könnyen megromlanak – kivéve, ha megfelelő tárolással gondoskodunk a frissességükről. Az LG új hűtőcsalád FRESHBalancer rendszerével beállíthatjuk a gyümölcs- és zöldségtároló fiókok páratartalmát, ezzel meghosszabbítva a fogyasztási idejüket.

Az otthon megmentője

Ha mindez nem volna elég, a fém dekorcsíkkal ellátott polcokkal és a letisztult külső kijelzővel együtt az LG dizájncsapata által megalkotott hűtő kiválóan illeszkedik bármely konyhai enteriőrbe.

Az újdonságok – akár vízadagolós kialakításban is – 2016 júniusától folyamatosan érkeznek számos különféle energiaosztályban, színben és kapacitásban. További információ a http://www.lg.com/hu/alulfagyasztos-hutoszekrenyek oldalon érhető el.

Az otthon megmentője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top